#6 Davinson Sánchez

mac baslangici asiri leylaydi
ozellikle o denedigi calim sonucu kaybettigi top skandaldi
fakat pas kalitesi cok cok iyiydi savunmada da toparladi sonra

Şimdi her şey iyi güzel de Beşiktaş maçlarında iki sezondur bırakıyor, bu maçta bıraktı, Juve maçında saçma bir çalım denedi ve gol yedirdi, Frankurt maçlarını saymıyorum hiç.

Sorun Abdulkerim’de mi dese onun olmadığı maçlarda umumiyetle daha kötü savunma yaptı takım.

Bu adam atlet özellikli stoper. Hem fiziken düşmeye başlaması gerekiyor ki bence geldiği atletizmde değil (çok doğal olarak PL idmanı yemiş 26 yaşındaki adam daha atlet olacak zaten) hem bence kendini ligin üstünde gördüğü ve Türkiye lig şampiyonluğu hedefine artık doyduğu için konsantre olmuyor. Sidiki’yi yakalamaması falan olacak işler değil.

Şimdi mutlaka bu adam bu riskleri aldığı için yaptığı çok iyi şeyleri yapabiliyor diyenler de çıkacaktır ama zamanı geldiğinde zarar etmeden vedalaşmayı bilmek lazım.

Vedalaşmak için geç kalındığında neler olabileceğini Luyindama’da net olarak görmüştük. Tabiki Luyindama’nın satılamaması milli takım sakatlığı yüzünden oldu ama neticesinde yaş geçtikçe hem atletizmi bitti hem form bulamadı. Ki bence sakatlanmadan önceki Luyindama prime Mbappe ve iyi bir Di Maria’yı birebirde paketlemiş biri olarak çok daha iyi stoperdi.

Davinson son transferini yapabilecek yaştayken ve iki senedir CL’de vitrin yapabilmişken bu sene çıkabilmek önemli iş olur. Hem Davinson hem Apo’dan hatta. Apo Türk olduğu için rotasyonda kalacaktır da. Yeni ve diri bir ikili bulmak gerekecek.

Bunun da Abdülkerim'in de miladi doldu, birçok futbolcu gibi. Çekilecek dert değil.

Özeti şimdi yine izledim de yaptığı o hareketin harbiden hiçbir açıklaması yok. Penaltıyı atabilse Talisca o moral bozukluğu ve iyice kapanmış fenere karşı çevirebilir miydik emin değilim. Berabere bile bitse bugün neler diyecekti herkes malum yani. Tam tüy dikti bu yıl. Bu yılki performansının elle tutulur hiçbir yanı yok. Atletizm olarak da bence geriye gitmiş durumda. Alâmeti farikası olan özelliklerden biri olan birebirde arkayı en atlet adama karşı bile süpürme mevzusunu da yapamıyor artık eskisi gibi. Elzemlik olarak Abdülkerim'den bile önde bana göre yerine oyuncu bulunması gerekliliği.
3 ayda futbolu unuttu ya resmen herif. Daha da toparlayacağını zannetmiyorum bizde artık.
Bu tarz atletizmi ile öne çıkan adamlarda var bu işler. Bir anda düşüyorlar.

şafak sayıyoz yemin ederim. 41 yaşındaki lebron bunun kadar düşmedi.

şundan acilen kurtulmak lazım

Geçen sene muslera gitmesin yerıne adam bulamıyoruz dendi muslera da Avrupa ve derbilerde kötü oynuyordu Uğurcan geldi artık kalede sıkıntımız yok Davinson da büyük maçlarda batırıyor artık değişim zamanı geldi kafası burada değil

İcardi 'ye plaket arkadaşı olması gerek kendisininde. Tottenham 'daki son sezonundaki gibi el bombası gibi oynuyor.

ne hava topu var ne kesicilk var ne top sırtı dönük adamı tutma var hiç bişi yok herifte beğenilmeyen nelsson en azından kesiyor mesiyor bişi yapıyordu

Geri
Üst Alt