#6 Davinson Sánchez

maalesef böyle şeyler yapıyor. geçen sene de yapmıştı.
çok da iyi götürüyordu maçı
davinson da böyle bir adam işte

Sol stoper bolgesinden yenilmis kopya 50. gol ve yine Apo yerinde yok. Gunah kecisi macin o ana kadar sahadaki en iyi adamimiz. Maclarimizi izlemek icin egitim ve ehliyet verilmeli taraftarlara.

Daha kac tane gol yedirecen acaba. Gitmek istiyosan getir bonservis bedelini defol git.
Ne kadar iyi oynarsa oynasın boyle yaptigi hatalar direkt gole neden oluyo

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Pek izlemedim ama bu herif milli takımda bu kadar sorumsuz ve laubali bir herif değil sanki. Konu Galatasaray olunca her türlü hatayı ve ciddiyetsizliği yapıyor.

dengesiz dediğimde bugünkü aksiyonlarını kastediyorum işte

herif maç boyu sağlam, tek bi gereksiz hareketle maçın anasını s2or
spurs'de de yapıyordu bu işleri, o yüzden gönderdiler zaten. bu şekilde en az 5 maçın anasını s2ordu sezon içinde

sançezi bu şekilde kabul ediosan yanına veiga önüne de dinamik box2box herifler fln koyman gerek. kontralara iyi reaksiyon verebilen formasyonun olması gerek ki riski minimize et
yoksa bugünkü şeyler sürekli olur

Bir maçta toplamda baksan 89 dakika çok iyi oynar ama o kalan 1 dakika öyle bir hata yapar ki o 89 dk silinir gider öyle bir adam.

Normalde transfer yapmayı becerebilen bir yönetimimiz olsa ne güzel teklif de gelmişken satılırdı ama ne yapsınlar tek yapabildikleri şampiyonluk kutlamak olan bir yönetim var. Satsa stopersiz kalacağımız ne kadar beceriksiz olduklarını kendileri de bildiği için hiçbir şey yapamadık

Hazır değil falan deniliyor, hatası ile alakası yok. Bu adam hep böyleydi. Sadece hata sayısı her sezon daha da artıyor

Hazır değil,
Üstelik ülkesinde deprem olmuş aklı orada ama maça çıkartıyorsun.

Neden çünkü plansızsın yedeği yok

Bizim oynadigimiz oyun anlayisinda savunma da bu tarz bireysel hatalara yer yok cünkü savunma da bazen bire bir kaldigimiz oluyor

Senelerdir sakarliklariyla takimi yakiyor

Daha dogrusu rafa silva dan bu yana diyelim

Istedigi kadar fiziksel toparlasin,sakarliklari devam edecek bu adam böyle

Geri
Üst Alt