#6 Emiliano Insua

Cevap: #6 Emiliano Insua

Sola adam alınmasına lafım yok ama neden alt yapıdan birine şans verilmez

Ben olsam;

Ufuk

Sabri - Ahmet - Neill - Berk

Cana - Cumhur

Misi

Arda - Baros - Kewell​

İlk onbiriyle çıkarım, Emre'yi de sürekli hazırda tutarım.

İnşallah böyle bir 11 görebiliriz.

Kewell yaşlandığında da Berkin geçer kanata.

Serdar da var.

Hoy dia de la madre en Argentina. Feliz dia ma! Gracias por ser como sos, te quiero mucho! Y a todas las madres tambien un Feliz dia!

Bunu yazmış..

Berk'i yazmak kolay. Kaç kere seyrediyorsunuz? İki senedir tüm A2 maçlarını seyrediyorum ve Berk Neziroğulları'nda hakikaten pek numara yok.

Galiba Galatasaray altyapısının iyi oyuncular çıkardığını düşünmek her oyuncunun first class kalitede oyuncular olduğu izlenimini veriyor bizim üyelerimize.Berk Neziroğlulları denen elemanı yazan arkadaşlarım eminim hiç izlememişlerdir.Şu takımda altyapıdan çıkacak oyuncu sayısıbir elin parmaklarını geçmez.Emre Çolak, Cumhur Yılmaztürk, Serdar Eylik..Belki Emirhan Ergün.Diğerlerinde bir iş yok.

Galiba Galatasaray altyapısının iyi oyuncular çıkardığını düşünmek her oyuncunun first class kalitede oyuncular olduğu izlenimini veriyor bizim üyelerimize.Berk Neziroğlulları denen elemanı yazan arkadaşlarım eminim hiç izlememişlerdir.Şu takımda altyapıdan çıkacak oyuncu sayısıbir elin parmaklarını geçmez.Emre Çolak, Cumhur Yılmaztürk, Serdar Eylik..Belki Emirhan Ergün.Diğerlerinde bir iş yok.

Ahmet Kesim nasıl renktaş takip ettin mi peki

Niye biz illa genç oyuncu denince alt yapıdakini düşünüyoruz? Solda Insua varken ne gerek var Berk'e falan.

ŞU ŞanlıUrfa'ya gönderdiğimiz mi?Adaş Ahmet Kesim'i bütün hazırlık dönemi boyunca takip ettim, asla Galatasaray'da oynayacak kalibrede değil.Hoş Galatasaray'da Mustafa Sarp gibi bir yeteneksizin oynuyor olması durumu bu kadar ironikleştiriyor, lakin üstte belşirttiğim isimler dışında Galatasaray altyapısında çok iyi isimlerin olduğunu söylemek, düşünmek hayalperestlik olur.Biraz gerçeği görelim, Galatasaray altyapısında oynayan gençlerin hep iyi oyuncular olduğunu düşünmek akıl işi değil.Bir aralar paf ligini asıp kavuran Mehmet Düz, İrfan Başaran, Hagi'nin veliahtım dediği Cafercan.... neredeler şimdi? Adlarını bile bilmediğimiz, takımlardalar.Demem o ki, Galatasaray'da oynayan her oyuncuya çok iyi gözüyle bakmayıp burdan çok kötü oyuncular çıkabileceğinin de farkına varmalıyız.

Berkin Arslan'ı izledin mi Tamer abi ?

Bence onda da iş var.

Berkin Aslanı ilk defa ''hangi maçtı hatırlamıyorum'' bir resmi maçta izlemiştim.Orda orta sahanın tam solunda oynuyordu, cidden onda da iyi iş var, muhtemelen yazmayı unutmuşum.Yoksa Berkinî de yazardım.

Berkin Aslanı ilk defa ''hangi maçtı hatırlamıyorum'' bir resmi maçta izlemiştim.Orda orta sahanın tam solunda oynuyordu, cidden onda da iyi iş var, muhtemelen yazmayı unutmuşum.Yoksa Berkinî de yazardım.

Geçen sene Ziraat Türkiye Kupası'nda Trabzonspor maçıydı.

Gençlere şans vermiyor diyen arkadaşlar, düşünün bir kere.Berkin Aslan gibi gencecik bir oyuncuyu adam Trabzonspor ile oynadıkları maça alıyor.Her ne kadar Ziraat Türkiye Kupası maçı da olsa ilk resmi maçı Trabzon gibi ligin en büyük dördüncü takımıyla.

2013-14 sezonunda şöyle bir kadro görmek isterdim doğrusu.

-------------Emirhan------------

Serkan**xxxx******xxxx**İnsua

***********Cumhur*********

*****Çolak********Berkin****

**Serdar*************Eren**

**********Sercan**********

Cidden böyle bir kadronun olmasını çok ama çok isterdim.

Gençlere şans vermiyor diyen arkadaşlar, düşünün bir kere.Berkin Aslan gibi gencecik bir oyuncuyu adam Trabzonspor ile oynadıkları maça alıyor.Her ne kadar Ziraat Türkiye Kupası maçı da olsa ilk resmi maçı Trabzon gibi ligin en büyük dördüncü takımıyla.

2013-14 sezonunda şöyle bir kadro görmek isterdim doğrusu.

-------------Emirhan------------

Serkan**xxxx******xxxx**İnsua

***********Cumhur*********

*****Çolak********Berkin****

**Serdar*************Eren**

**********Sercan**********

Cidden böyle bir kadronun olmasını çok ama çok isterdim.

O kadronun olmasi mühil degil, önemli olan o kadronun basari elde edebilmesi. Istedigin kadar o 11'i sahaya sür, o oyuncular kendilerini cok fazla gelistirmezse bu genclere önem vermek degil, Galatasaray'i yok etmek olur.

Çocuk gibi heyecanlı.:)

uyuyamıyor sinirden.tweet attı su anlarda

cok iyi oynadi bugun

misi insua sabri baros

gerisini salla

Geri
Üst Alt