#6 Emiliano Insua

Cevap: #6 Emiliano Insua

Ek: Sabri bence sağ bek falan da değil. Orta yapamayan, doğru düzgün pas atamayan, bindirmelerinde error veren birisi Sabri. Hani kriterimiz Sabri, Hakan falan olduğunda zaten bence onlar iyi bir kanat bekleri değilki. Sabri ben olsam takımdan direk kovarım. Bir futbolcu kaç yılda orta yapmayı öğrenemez mi ya.

İbrahim Üzülmez'de 35 yaşında orta yapmayı öğrendi; Ama Türkiye'de, saygı duyalacak isimlerden. İstisnasız!

Ek: Sabri bence sağ bek falan da değil. Orta yapamayan, doğru düzgün pas atamayan, bindirmelerinde error veren birisi Sabri. Hani kriterimiz Sabri, Hakan falan olduğunda zaten bence onlar iyi bir kanat bekleri değilki. Sabri ben olsam takımdan direk kovarım. Bir futbolcu kaç yılda orta yapmayı öğrenemez mi ya.

Sabri bekte gayet iyi. Onunde Keita varken bindirmeleri de paslari da yerli yerinde oluyordu.

Serdar hücum yönü tamam bu maçta karşısındaki oyuncu çok iyi o yüzden oldu diyelim. Ama defansta bulunduğu alanda fazla error verdi. Hatta beğenmediğimiz Mustafa Sarp gitti o bölgeye birkaç kere. Aynısı Hakan Balta olduğunda çok kötü eleştiriliyor fakat Insua olunca eleştiriler o kadar sert olmuyor. Sıradan bir sol bek bence. Bu takımda Ergün Pembeler, Hakan soyadını unuttum öyle sol bekler vardı sürekli bindirme yapan, defansta da fazla error vermeyen. Karşılaştırma kriterimiz Balta olursa bence hataya düşeriz..

ayni fikirde degilim

serkani sag bek olarak gorme yanlis anlamissin

serkan dedigin adam ligin asist krali olacak nerdeyse

5 asisti var

ben asil isin o tarafini kastettim

ayrica mac oncesi olacaklarida aynen gordugumuz sekliyle yazdim mactan once

misi kotu baslarsa serkani sindirmezse insua cok zorlanir dedim

ilk 15 dkk aynen oyle oldu

sonra denge kuruldu

iki sebebi var cana yardima geldi misi yardima geldi

o kanadi tamamen biz ele gecirdik serkan hic cikamadi

ben serkanin bu kadar silik oynadigi bir mac bilmiyorum

kac kere geldiler insuanin tarafindan?

benden size soylemesi biz golleri gene sabri tarafindan yiyecegiz hep

bu cocuk ne yaptigini biliyor

adam solbek

devsirme falan degil

sabri ise ozellikle son goldeki komedi ve mac icinde ofsayt verilen pozisyonda oldugu gibi bizi cok yakacak

Sabri'nin maç bittikten sonra gördüğü sarı karta kaç puan?

senn hayal ettiğin nası bi bek oyuncusu merak ediyorum:),bi oyuncu motor gibi gidip gelemezki sürekli,yani zaten yetenekli değil pek,gücüyle oynayan bi oyuncu,ama çok koşunca oyuncunun koordinasyonu bozulur bunu biraz futbol oynayan herkes az çok bilir zaten:),veya hakan balta gibi 12 senede bir atağa çıkacaksın:),bide önündeki adamda önemli tabi keita varken müthiş formdaydı sabri:)

son goldeki hareketi komedidir reis

sag bek onu yapmaz

son dakika falan deme:)

Yahu son dakika kaç kişi koştu ki geriye.Ayıp olmasın diye yürüdüler o dakika.Maç içinde bi kaç kez ters kademeye girdi çok kritik anlarda.Bence Sabri yeterlidir sağbek için

Sabri bekte gayet iyi. Onunde Keita varken bindirmeleri de paslari da yerli yerinde oluyordu.

Ben Sabri kadar dengesiz bir bek oyuncusu görmedim. İsabetli orta yapamıyorki bindirme yapsa ne olacak. Çok hızlı ve o yüzden kazanıyor. Dengesiz oynuyor mesala bir atağı kesiyor, sonrasında da iki metre yanındakine pas atamıyor. Sabri maçtan maça değişmiyor maç içerisinde bir iyi bir kötü hareket yapıyor. Bu kadar savruk futbolcu olmaz bence.

Eleştirmediğiniz bir Sabri kalmıştı anası satayım!

Yahu son dakika kaç kişi koştu ki geriye.Ayıp olmasın diye yürüdüler o dakika.Maç içinde bi kaç kez ters kademeye girdi çok kritik anlarda.Bence Sabri yeterlidir sağbek için

ancak iste yeterli diyebiliyorum

ama kademe hatalarina goz yumacagiz

ben oynamasin demiyorum

bek olmadigini iddia ediyorum

sakin degil

o pozisyonda neille yaklasmak komedidir

denizliyi dinleseydiniz o da ayni seyi soyledi

fundamental bir hata hemde en derininden

adamiyla kalsa enginin basina corap orulecek bodoslama girecekti neille

Ben Sabri kadar dengesiz bir bek oyuncusu görmedim. İsabetli orta yapamıyorki bindirme yapsa ne olacak. Çok hızlı ve o yüzden kazanıyor. Dengesiz oynuyor mesala bir atağı kesiyor, sonrasında da iki metre yanındakine pas atamıyor. Sabri maçtan maça değişmiyor maç içerisinde bir iyi bir kötü hareket yapıyor. Bu kadar savruk futbolcu olmaz bence.

Ortalarında bi sorun yok bence.Arda'nın bile her topu isabetli gitmiyor.

senn hayal ettiğin nası bi bek oyuncusu merak ediyorum:),bi oyuncu motor gibi gidip gelemezki sürekli,yani zaten yetenekli değil pek,gücüyle oynayan bi oyuncu,ama çok koşunca oyuncunun koordinasyonu bozulur bunu biraz futbol oynayan herkes az çok bilir zaten:),veya hakan balta gibi 12 senede bir atağa çıkacaksın:),bide önündeki adamda önemli tabi keita varken müthiş formdaydı sabri:)

Pas atmasını bilmeyen birisi bence futbolcu falan değil. Futbolcuysa bu işin temel doğrusunu yapsın. Motor gibi olsun demiyorum, Sabri'ye bakın sürekli geri pas, sürekli geri pas, orta sahanın ilerisinden geriye pas. Yani ben artık inanmıyorum pas atamayan futbolcu futbol oynamasın lütfen. Kimse Barça'daki oyuncu gibi olmasını beklemiyor fakat ben hatırlamıyorum Sabri'nin topu sürükleyip orta yaptığı ve o pozisyonun gol olduğu. Belki vardır birkaç tane. Dengeli oynasın, ayağına hakim olsun yeterli, sürekli bindirme yapmasına gerek yok.

ancak iste yeterli diyebiliyorum

ama kademe hatalarina goz yumacagiz

ben oynamasin demiyorum

bek olmadigini iddia ediyorum

sakin degil

o pozisyonda neille yaklasmak komedidir

denizliyi dinleseydiniz o da ayni seyi soyledi

fundamental bir hata hemde en derininden

adamiyla kalsa enginin basina corap orulecek bodoslama girecekti neille

Yahu aga o dakika kim neyi düşündü acaba.Milletin aklı Servet'in yaptığı tek kişilik showda kaldı.O dakika eşeği saldım çayıra modu.

Yılın bence Forum olayı; Sabri'nin İnsua konusunda tartışılması. Literatüre geçer hani.

Yahu aga o dakika kim neyi düşündü acaba.Milletin aklı Servet'in yaptığı tek kişilik showda kaldı.O dakika eşeği saldım çayıra modu.

napim reis ben dusunuyorum dusunmeyeyimmi?

sonra 90 da niye gol yiyip eleniyoruz diyiyoruz

yok oyle yagma

akilli olacak topcu dedigin

ha tabi onunde elano verken top oynamak zor o ayri:)

Pas atmasını bilmeyen birisi bence futbolcu falan değil. Futbolcuysa bu işin temel doğrusunu yapsın. Motor gibi olsun demiyorum, Sabri'ye bakın sürekli geri pas, sürekli geri pas, orta sahanın ilerisinden geriye pas. Yani ben artık inanmıyorum pas atamayan futbolcu futbol oynamasın lütfen. Kimse Barça'daki oyuncu gibi olmasını beklemiyor fakat ben hatırlamıyorum Sabri'nin topu sürükleyip orta yaptığı ve o pozisyonun gol olduğu. Belki vardır birkaç tane. Dengeli oynasın, ayağına hakim olsun yeterli, sürekli bindirme yapmasına gerek yok.

Pas atmasını bilen Türk oyuncu çok fazla yok Selen. Pas atmak demeyelim aslında ona karar verme yetisi olan soğukkanlı adamlar diyelim. Bu adamlar bunu yapmayı başarabilse iyi paslar da atarlar ki Sabri bunu önünde Keita oynarken, geçen yıl yapıyordu çok da iyi yapıyordu. Bir Beşiktaş maçı vardır, bir Dinamo Bükreş maçı vardır müthiş oynamıştı o maçlarda. Sabri'nin sorunu ne bilmiyorum ancak geçen yıl mental olarak ilerleme kat etmişken şu an fabrika ayarlarına dönüyor gibi.

Ek olarak, diğer Türk oyuncularımıza baktığımızda Sabri'nin değerini anlamamız gerektiğini düşünüyorum. Sabri takımda durmayı hakeden, gerçekten yüreğiyle oynayan nadir adamlarımızdan biri.

Geri
Üst Alt