#6 Emiliano Insua

Cevap: #6 Emiliano Insua

Bugün pek fazla etkili değildi.Olsun İnsua Hakandan kat be kat iyidir.

Bugün pek fazla etkili değildi.Olsun İnsua Hakandan kat be kat iyidir.

Sen hangi macin izledin renktas bence bugun savunmada en iyi oynayan adamdi, Cana ile birlikte... ama rakip Denizlispor B takimi fazla abartmamak gerek, kotu oynayan Ayhan, Sabri ve Baristi bence

Arada fazla sacmalıyor. Yenilen golün %40'ı kendisine ait. Fakat 21 yasında oldugunu varsayarsak gayet basarılı bir oyuncu. 4m eder mi derseniz, simdilik hayır.

Yediğimiz golde top kaptırdı, daha sonra peşinde koştu ve müdahale etti ardından korner oldu. Golü yedik. Ve? Bence büyük güven veriyor. O müdahaleyi yapmak istemeyen ciğersiz adamlar var takımda. Ayağına sağlık dostum.

Çok iyiydi Balta gibi sadece olduğu yerde duran birini izlemek bayıyodu resmen. Adam hem geçit vermiyor hem de hücumda ortaları var.

Hakan Balta ile kıyaslanmayacak kadar iyi ama biraz heyecanlı oyun oynuyor sanki her an hata yapacakmış gibi. Hücuma da katkısı iyi ama daha da iyisini yapabilir.

21 yaşında olduğunu varsayarsak kendini geliştirecektir. Eğer sezon sonuna kadar ısrar ederse Hagi bu adamda 4m çok rahat eder. (Hele ki dünyadaki sol bek kısırlığını düşünürsek)

Ben çok beğendim gayet iyiydi. Formasını hiç bırakmaz umarım.

Bence gelecekte en iyi sol beklerden biri olacak.Ben sol bek veya sağbekin yabancı kontenjanından olmasından yana değilim o ayrı mesele.

o pas hatası sonrası balta olsa topu arkadan sadece izlerdi.

Bu maç tabiki ölçü olmaz ama Insua Hagi'nin ilk 11'inde her zaman yer alacaktır.

bu cocuk varken sol taraftan hücum yemiyoruz ve hücumda gayet güzel ortaları var cok ama cok beğeniyorumm kesinlikle alınması lazımm

Hücuma katkısı iyi cidden ama dengesizleşiyo maç içinde, çok basit hataları var.

Cok cok iyi ortalari var bu cocugun.

Hakan oynuyormus gibi yapip iki tane 2-3 metre pasi yaptigi icin fazla göze batmiyor ve dogal olarak "güven" vermis oluyor bizim böyük futboldan züper anlayan taraftarimiza. Insua'nin sucu her an oyunun icinde olmasi, ofansa sürekli katki vermek istemesi, topu sürmesi, orta yapmasi. dogal olarak Robert Carlos'un en iyi hali ile kiyasliyor bu 21 yasindaki genc kardesimizi o toptan züper anlayan taraftarimiz.

Bu cocugun bonservisi %80 alinmayacak bence.

golden önceki pas hatasında, ayhanın 2 rakibin arkasına saklanma çabası sonuç verdi.insuada saçmaladı.

hata herkes yapıyor önemli olan hatasını telafi için verdiği mücadele.unutulmaması gereken en önemli nokta bu adam daha 21 yaşında.

Hakan Balta'yı daha iyi buluyorum. ancak eski Balta'yı. dön artık Hakan :(

kene lann bu adam rakibe öle bir yapışıyor ki çekip çıkarırsan zehirler valla...

Geri
Üst Alt