Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
FIFA 11'den bakıyor.
Hi everyone, I am really dissapointed by yesterday game. First Because I have not played again and second because the team didnt win and we had too many chances to win the game. I will keep working hard as always this week to play the next game because i hate to be on the bench. Thanks everyone for the messages.
Herkese selamlar. Dünkü maç için gerçekten çok üzgünüm. İlk olarak maçta oynamadım, ikinci neden takımımızın kazanmaması ve birçok şansı tepmesi maçı kazanmak için.
Çok çalışmaya devam edeceğim haftaya oynamak için çünkü yedek klübesinde olmaktan nefret ediyorum. Herkese mesajları için teşekkürler.
Kaç kurtar kendini çocuk yazık olucak sana...Hakan balta gibi dünya yıldızını kesemezsin!
Yemin ediyorum su Hagi yi anlamak zor
Hadi Rijkaard ilen Sarpi serveti anladik, baska oyuncu yok, ama neden Insua varken Balta oynuyor, neden Sabri geri dönmüsken, Ali turan sag bek....
Anlamak cok zor Galatasaray resen sifir olmus, üstüne bütün yabanci oyuncular icin üzülüyorum...