#6 Emiliano Insua

Cevap: #6 Emiliano Insua

En azından sporculuk ahlakı olarak bayağı bir "Overall" farkları var.

Ha yetenek olarak da var gerçi.

En azından "düzgün çocuk" bizim pek çok yerlimize göre. Böyle adamlar oynasın, spor ahlakıyla, iyi niyetli çabasıyla da en azından taraftar takımdan bu kadar kopmayacaktır.

ahlaki gectim dun baris sol bek oynadi bakti hakan yuruyemiuor bile ikinci yari:)

hagiye sabrim kalmayacaksa bu hakan yuzunden olacak

ben hayatimda GSda bu kadar zararli futbol oynayan birini gormedim

hatasiz pozisyonu yok

kameraya girdigi anda hata geliyor

Kameraya girdiği anda hatalı,çoğu zaman girmiyor zaten,50 yılda 1 bindirme yapıyo,10 dakika boyunca hakan ı ara ki bulasın,geriye gelene kadar asırlar geçiyo,hayatımda gördüğüm en aciz oyunculardan biri,hakan ın karşısında ben bile iyi oynarım.

FIFA 11'den bakıyor.

Ona bakarsak Fifa bizim takımları yaparken yanlış adamları çok güçlü yapabiliyor. Mesela Arif Erdem gol kralı olduğu yıl fifa03'te durdurulamaz bir forvet olarak yapılmıştı. Bunlar farazi şeyler çok fazla takılmamak lazım.

Mağlubiyetlere gerçekten üzüldüğü için kadroda düşünülmüyor.

Kaybedince İstinye Park'ta stres atanlar ilk 11'de.

aynen. insua stres atamaz da içine kapanır aman diyerekten oynatmıyorlar adamı herhalde :)

Hi everyone, I am really dissapointed by yesterday game. First Because I have not played again and second because the team didnt win and we had too many chances to win the game. I will keep working hard as always this week to play the next game because i hate to be on the bench. Thanks everyone for the messages.

Herkese selamlar. Dünkü maç için gerçekten çok üzgünüm. İlk olarak maçta oynamadım, ikinci neden takımımızın kazanmaması ve birçok şansı tepmesi maçı kazanmak için.

Çok çalışmaya devam edeceğim haftaya oynamak için çünkü yedek klübesinde olmaktan nefret ediyorum. Herkese mesajları için teşekkürler.

Kadro dışı kalsa da yerine Evra'yı oynatsak.

Yok mu bunun Misimovic gibi sözlesmesi ? Yönetim bir seyler yapsa aceba devre arasi Liverpool'a dönebilir mi ?

böyle vasat altı bir balta varken neden oynatılmaz anlamakta güçlük çekiyorum.

Devre arası kiraık sözleşmesinin feshedilip gönderileceği konuşuluyor.Biz ise Hakan Kadir Baltasının boş bıraktığı alanlar içerisnde boğuluruz.

Hi everyone, I am really dissapointed by yesterday game. First Because I have not played again and second because the team didnt win and we had too many chances to win the game. I will keep working hard as always this week to play the next game because i hate to be on the bench. Thanks everyone for the messages.

Herkese selamlar. Dünkü maç için gerçekten çok üzgünüm. İlk olarak maçta oynamadım, ikinci neden takımımızın kazanmaması ve birçok şansı tepmesi maçı kazanmak için.

Çok çalışmaya devam edeceğim haftaya oynamak için çünkü yedek klübesinde olmaktan nefret ediyorum. Herkese mesajları için teşekkürler.

Kaç kurtar kendini çocuk yazık olucak sana...Hakan balta gibi dünya yıldızını kesemezsin!

Yemin ediyorum su Hagi yi anlamak zor

Hadi Rijkaard ilen Sarpi serveti anladik, baska oyuncu yok, ama neden Insua varken Balta oynuyor, neden Sabri geri dönmüsken, Ali turan sag bek....

Anlamak cok zor Galatasaray resen sifir olmus, üstüne bütün yabanci oyuncular icin üzülüyorum...

Bu cocugun sucu ne? En cok merak ettigim bu. Ne yaptida Balta oynuyor yerine?

Sezon sonu Insua'nın opsiyonu kullanmayarak 3.9 milyon euro karda olacağız :D

Yemin ediyorum su Hagi yi anlamak zor

Hadi Rijkaard ilen Sarpi serveti anladik, baska oyuncu yok, ama neden Insua varken Balta oynuyor, neden Sabri geri dönmüsken, Ali turan sag bek....

Anlamak cok zor Galatasaray resen sifir olmus, üstüne bütün yabanci oyuncular icin üzülüyorum...

Rijkaard Barış'ı yedek bırakma pahasına Sarp'ı kesintisiz. Servet'i tüm hatalarına rağmen inatla oynattı. Ali Turan ve Hakan orada denenmediler bile. Bunun nesi doğal karşılanıyor?

Ama korkma Ali Turan'ı bundan böyle sağbek oynatmaz Hagi. Hakan'ı stopere alırsa

İnsua'da solda oynayabilir.

Geri
Üst Alt