#6 Emiliano Insua

Cevap: #6 Emiliano Insua

O zaman Hagi'nin kiralık oyuncu istemiyorum bahanesi çürüdü.. Kimbilir hangi rumen oyuncuyu düşünüyor sol kanatta..

Zaten bu yüzden gönderdi Hagi Insuayi, Misiyi, Elanoyu...

Misi icin 6 milyon euro ödiyecektik daha, ama simdi giti, o 6 milyon euroya hagi transfer yapicak...

Insua yok, onun yerine transfer gelicek.

Elano yok, onun yerine transfer lazim diyecek..

Hagi bu yüzden kesti adamlari, yani bu apacik ortada.

Ben taa Misi kadro disi kaldi haberleri ciktiginda dedim bunlari..

Insua´yi begenmiyorum. Ortalari iyi ama bekledigim gibi cikmadi Insua. Arkasina cok adam kaciriyor ve cok agir kaliyor. Yabanci kontenjanini Insua ile doldurmak cok gereksiz.

Ama en azından kira süresi bitene kadar hakan ın yerinde oynamalı dimi bu konuda hem fikiriz:),hakan dan kötü olduğunu iddia edemeyiz heralde.

Hakan balta köyü bu yüzden oynatılmalı diyenlere bir şey diyemem

Ancak of bir yıldız daha kaydı hagi yüzünden diyenlere gülünür.Böyle bir oyuncu harcanır mı diyenlere de gülünür..

+

Rijkarddın yapmadığını yapıyor bir oyuncuyu oynatmayacaksan oynatmayacaksın..Adamı devre arasında yollayacak ama sürekli formada verecek niye versin 2 hafta sonra yollayacağı adama forma..

Hem kadro kalitemiz kötü diyor millet hem de her yabancıya süper diyorlar..Bari insuaya süper demeyin normal bir oyuncu işte.Olsa ne olur olmasa ne olur,4 milyon euro eder mi bu adam ederse biz almamalıyız..

Hakandan iyi oynuyor diye bu adamı transfer mi edecek

Emiliano Adrian Insua : I dont understand anything... I want that the first part of year finish!

En çok bu adama yazık olacak gibi. Yazdığı mesajlara bakılırsa bizide baya benimsemişti.

en son ''I dont understand anything... I want that the first part of year finish!'' yazmış.''Hiç bir şey anlamıyorum..Bu yılın ilk bölümünü bitirmek istiyorum.'' gibi bişey heralde :) Yani Ocak'ta gidici..

Yerine kimi getirecekler gerçekten merak ediyorum ara transfer dönemi bitene kadar konuşmayacağım.

I dont understand anything... I want that the first part of year finish!

"Hiçbir şey anlamıyorum. Ligin ilk yarısının bitmesini istiyorum"

batti balik yan gider:)

bizim takim iflah olmaz

balta ilk 11 de oynar insua 18 de olmaz

Genç adam bazen düşünüp iyi ki kiralık geldim dediğin oluyordur,malesef biz bile her maç kritik hatalar yapan Hakan Balta'nın yerine oynamadığını düşünürken sen kimbilir nasıl duygular içindesin,üzülme çünkü kiralık oyuncuları istemeyen bir hocamız var,bize getireceği adamlar senden çok daha kötü olacak orasıda kesin..

Liverpool görmüş her oyuncu bizim yerli oyunculara futbol dersi verir diye düşünüyorum,ama burada sistem öyle işlemiyor,burada komik olaylar dönüyor.

Anlaşıldı yönetim yaz transfer dönemini sırf taraftarı susturmak için, transfer yapmak için transfer yapmış.

zxph8m.jpg

%90 yarıda gidicek sırf kiralik diye ama takımdaki çoğu galatasaray'lıdan daha galatasraylı

kariyerin çok iyi olacak inşallah. Liverpool'lular yerine alınan keltoş'u beğenmiyorlar hodgson sırf aldırdı diye kel'e hak tanımaz sa gene alır formayı liverde olmadı kiralık gider.

zxph8m.jpg

%90 yarıda gidicek sırf kiralik diye ama takımdaki çoğu galatasaray'lıdan daha galatasraylı

kariyerin çok iyi olacak inşallah. Liverpool'lular yerine alınan keltoş'u beğenmiyorlar hodgson sırf aldırdı diye kel'e hak tanımaz sa gene alır formayı liverde olmadı kiralık gider.

Helal :tiphat:

zxph8m.jpg

:tiphat:

Bende o resmi koymak için girmiştim efendi çoçuk iyi biri aslında :)

Kiralık oyuncu istemiyorum diyordu ya Hagi, hah işte bu adam o takımdaki 20 küsür oyuncunun bir çoğundan daha Galatasaraylı. Afiş yaptırıp, Hagi'ye göndermek lazım aslında şu fotoğrafı.

Geri
Üst Alt