#6 Emiliano Insua

Cevap: #6 Emiliano Insua

Bugün doğum günü heralde reisin :tiphat:

iyiki doğdun diyelim biz de.

oyle diyoruz ama 3 kez karsi karsiya kalip yattaradan calim yemeyen baska sol bek tanimiyorum ben

Arkadaşlar lütfen herkes twitterdan doğum gününü kutlasın ve arkasında olduğumuzu belirtelim..

Insua ile msnde konusuyorum su anda. Selami var herkese, hagi ile konusmuslar calisirsan banko oynarsin demis buna.

I am 22 today. I feel a bit old jaja but with the same spirit. Thanks to everyone for the messages.

şans vermeliyiz..

I am 22 today. I feel a bit old jaja but with the same spirit. Thanks to everyone for the messages.

Zamanında Anıl Karaer gibi oyuncular şans bulamadı hiç bari Insua bulsun bu çocuk hem istekli hem yetenekli.Balta'dan sıtkım sıyrıldı resmen düzelmeden gelmesin.

insua kiralik diye hagi baska bir gozle bakıyor.

hakan balta oynucagina insua oynasin. baltadan kotu degil zaten.

Aklı olan seni yollamaz insanlarda birazcık akıl varsa yollamak yerine satın almaya çalışır seni.Bol şansa ve başarılar :)

Aslan insuaa sahanin en iyisiydi bugun 4 milyon avroya bonservisini alip 5 sene kontrat imzalamak gerek hemen :p

Artık takımdan kesilmez heralde,rakip 10 kişi kaldı ama rakiple sayımız eşitkende Arda ile beraber sahanın en iyisiydi,en azından sezon sonuna kadar banko oynamalı bu takımda.Bonservisi konusuna daha sonra bakılır.

Geri
Üst Alt