#6 Emiliano Insua

Cevap: #6 Emiliano Insua

Baştan beri bu adama bi kanım kaynamıştı. Kesinlikle bonservisi alınmalı. Ama ikinci yarı güzel bir performans gösterirse eğer, Liverpool bonservisini vermez bence

gareth_bale_tottenham_football_news.jpg

Emiliano_Insua868157.jpg

Benziyor tipler.

Senin değerini biz bilemeyiz.

Sen bize çok fazlasın.

Sen gitmelisin.

Hatta çabuk git kendini bana daha fazla sevdirmeden.

İnsua kesinlikle kalmalı.Bu adam büyük takım oyuncusu.Eğer Hagi İnsua'yı anlamazsa daha da bişey demem.

eğer gerçekten bir -takım- yaratmak istiyorsan Hagi, İnsua gibi karakterli adamlara ihtiyacın var.

Uygun bir fiyata alınırsa iyi olur. Çağlar-İnsua uzun süre götürür sol tarafı düşünmeyiz.

Hagi'nin kafasını karıştıran adam!

İlk yarıda bekleneni veremeyen oyuncu Hagi'nin gözbebeği olurken Sarı Kırmızılı camiaya da resmen şu mesajı gönderdi...

Hagi'nin devre arası öncesinde "Kiralık oyuncu istemiyorum" diyerek göndermeyi düşündüğü Federico Insua, Hannover 96 maçındaki performansıyla başta Rumen teknik adam olmak üzere herkesin kafasını karıştırdı.

Yaptığı asist ve sergilediği etkili performansla dikkat çeken Insua, adeta "Ben bu takımda kalırım" mesajını verdi.

Insua için ‘bekleyin’ dedi

Arjantinli sol bekin performansını beğenen Gheorghe Hagi, kararını değiştirdi.

DAHA önceki açıklamalarında “Kiralık futbolcu istemiyorum” diyerek Insua’yı işaret eden Hagi, Arjantinli sol bekin Antalya kampındaki performansını görünce fikir değiştirdi. Hannover 96 ile oynanan hazırlık maçında başarılı bir grafik çizen Insua’nın idmanlarda da kampın en iyilerinden biri olarak sivrilmesi Rumen hocaya geri adım attırdı. Hagi, Insua’yı sezon başında kiraladıkları Liverpool’a göndermeye hazırlanan sarı kırmızılı yöneticilere, “Bekleyin” dedi.

Hagi'nin kafasını karıştıran adam! - Milliyet.com.tr

Aslında Hagi'nin değil,Milliyet'in kafası karışık,Emiliano ver Frederico'yu karıştırıyorlar :D

hagi belki o lafı insua'nın gerçekten bu takımda oynamayı düşünüp düşünmediğini ve oynamak konusunda ne kadar istekli olduğunu görmek için de söylemiş olabilir, hagi sonuçta uzun yıllar futbol oynamış bir isim ve futbolcuları ondan daha iyi tanıyan kimse yok bu takımda uluslararası tecrübesi son derece fazla, belki insua'yı yemlemiş de olabilir...

bence şans verilmeli son maçta da iyi idi.

Golde direk hatası var.Servet resmen bi golü tek başına engelledi.Ahh ulan Servetin Arjantinli olacaktı ki nasıl değişiyodu işler.Burdaki Yabancı yalakaları yüzünden harcınıyor Servet..

Golde direk hatası var.Servet resmen bi golü tek başına engelledi.Ahh ulan Servetin Arjantinli olacaktı ki nasıl değişiyodu işler.Burdaki Yabancı yalakaları yüzünden harcınıyor Servet..

Golde hata yok. Kalecide de yok. Adam gayet iyi vurdu. Saniyelik gelişti olay.

Adamın ayakları birbirine dolaşıyor, ne yapacağını bilmiyor, yediğimiz golde büyük hatası var Aykut'la birlikte, hücuma bir Sabri kadar katkısı yok, gerçi takımda hücum edecek adam da yok! Liverpool 2.500.000'a falan bırakacaksa alalım. Yoksa yabancı kontenjanı 4-5 milyonluk Insua için harcanmaz..

Geri
Üst Alt