#6 Emiliano Insua

Cevap: #6 Emiliano Insua

10 üzerinden 9 puan benden.

Gerçekten maçın takımımız adına en iyisiydi.

Hemen şu an şu dakika şu saniye bonservisi alınsın. Yönetim isterse kendimi satarım bu adamın bonservisi için :lol:

Türkiye ye fazla bir solbek,doğru düzgün Türk stoper bulabilirsek çok zor gol yeriz bundan sonra(Tabi bam üçlüsünü takımdan gönderdikten sonra :o)

İlk maç performansına göre değerlendirirsek gerçekten iyiydi. Alışınca çok iyi olacaktır.

ikili mücadele derken defanstayken rakip karşısnda orta yaparken pek kesemedi topu ortayı rahat yaptı gibi izlemledim

Rakip oyuncunun ortayı kesmesi ve ikili mücadelelerde güçsüz olmak arasında ne bağlantı var ?

İkili mücadelelerde güç dendimi benim aklıma omuz omuza mücadele tarzı gelir.

Sabri'nin bir üst sol bek versiyonu. Hemen hemen aynı özelliklere sahipler ama Sabri'den artısı daha isabetli orta açıyor ve defansı daha iyi.

SÜPER oynadı ve umarım bu oyununu devam ettirir.

Bugün çok iyi oynadı. Her maç böyle oynar umarım.

Rakip oyuncunun ortayı kesmesi ve ikili mücadelelerde güçsüz olmak arasında ne bağlantı var ?

İkili mücadelelerde güç dendimi benim aklıma omuz omuza mücadele tarzı gelir.

o kelimede yanlışım olmuş olabilir gayet iyi fiziği omuz omuzada diyecek hiç birşeyim yok ;)

Bugün performansı süperdi şunu açıkca söyleyebilirim ki eğer sol bek'te bugün Hakan Balta oynamış olsaydı yenilirdik.

Geri
Üst Alt