#6 Emiliano Insua

Cevap: #6 Emiliano Insua

Insua geçen sene Liverpool'da ilk 11'de oynatılmak için kadroda tutulmuyordu.

Çok şanssız bir sakatlık sonucu ilk 11'e girdi ve tecrübesizce hatalar yaptı.

Oynadığı maçların hepsinde, Liverpool'un geçen sene bütün maçlarını izleyen birisi olarak söylüyorum

birçok pozisyon ve kademe hatası yaptı.

Bu sene ise Galatasaray'da, gerek ligimizin İngiltere Ligi'nden çok aşağı seviyede kolaylıkta olmasından

gerekse kendini geliştirmek açısından, Galatasaray'ın en zayıf halkasında (en çok hücum yiyip en az hücuma katkı yapan bölgesi, sol bekinde)

kendini geliştirme imkanı bulduğu için belki Liverpool tarafından el üstünde tutulmayacak fakat

eminim Galatasaray Insua'yı istemezse Liverpool'da yedekte kalacak olsa da sonradan oyuna girdiği maçlarda

çok büyük farklar yaratıp Liverpool seyircisinin gözüne girecektir.

Hagi'nin İnsua'yı kiralık olmasından dolayı oynatmadığını sanmıyorum. Bahsi geçen kiralık Misimovic'ti ki gönderdi onu da. İnsua için de öyle düşünse onu da gönderirdi. Bir ara oynatıyordu hatta.

Hagi'nin İnsua'yı oynatmamasını ben de doğru bulmuyorum yalnız İnsua'nın yaptığı da yanlış. Ne olursa olsun Hagi onun teknik direktörü. Bu şekilde aşağılamamalıydı basına karşı.

Misi'nin kiralık olduğu için gönderildiği gibi bir durum yok ortada.Nedenini hiç kimse bilmiyor o ayrı.Hagi ilk geldiğinde söylemişti kiralık futbolcu istemiyorum takımımda diye.Bu sözden bile anlamak mümkün İnsua'nın neden oynatılmadığını.Hagi'nin kendi ağzıyla söylediği budur.Galatasaray futbol takımının gerçekten herşeyini verebilecek bir futbolcusu değilmiş İnsua,kiralık olduğu için.İnsua da gönderilecekti,Çağlar sakatlanınca "mecburen" tuttu onu Hagi.Ayrıca Hakan'ın oynadığı yerde İnsua'nın maçlarda son 5 dklarda giriyor olması mantık sınırları dışında bir konudur.Liverpool'da Hakan'ı top toplayıcı bile yapmazlar,burda İnsua'nın önünü kesiyor.Hagi'nin yaptığı ne kadar haksızlıksa İnsua'ya karşı,İnsua'nın ki de aynıdır.İnsanda bir sabır noktası vardır.Bu kadar saçmalıktan sonra açıklaması son derece normaldir.

Misi'nin kiralık olduğu için gönderildiği gibi bir durum yok ortada.Nedenini hiç kimse bilmiyor o ayrı.Hagi ilk geldiğinde söylemişti kiralık futbolcu istemiyorum takımımda diye.Bu sözden bile anlamak mümkün İnsua'nın neden oynatılmadığını.Hagi'nin kendi ağzıyla söylediği budur.Galatasaray futbol takımının gerçekten herşeyini verebilecek bir futbolcusu değilmiş İnsua,kiralık olduğu için.İnsua da gönderilecekti,Çağlar sakatlanınca "mecburen" tuttu onu Hagi.Ayrıca Hakan'ın oynadığı yerde İnsua'nın maçlarda son 5 dklarda giriyor olması mantık sınırları dışında bir konudur.Liverpool'da Hakan'ı top toplayıcı bile yapmazlar,burda İnsua'nın önünü kesiyor.Hagi'nin yaptığı ne kadar haksızlıksa İnsua'ya karşı,İnsua'nın ki de aynıdır.İnsanda bir sabır noktası vardır.Bu kadar saçmalıktan sonra açıklaması son derece normaldir.

Hagi ilk geldiğinde söylemedi kiralık futbolcu istemiyorum diye. Takımın halini gördü ve ondan sonra böyle bir karar verdi. Yaptığı açıklamada da şöyle bir kısım vardı:

Bazıları ile ilgili daha çabuk kararlar vermeyi düşünüyorum. Belki devre arasını bile beklemem.

Misimovic de kiralıkmış ve takımda istemiyorum deyip gönderdiği tek kiralık Misimovic şu anlık. Bu da bizi ister istemez böyle düşünmeye itiyor.

Ayrıca İnsua'nın yaptığını Hagi'nin yaptığı haksızlıkla bir tutmanız o davranışın doğru olmadığını kabul ettiğinizi gösteriyor. Herkesin kendi düşüncesi tabi ama her oyuncu kendisine haksızlık yapıldığında böyle açıklamalar yapsa takımda anarşi olur.

Hagi ilk geldiğinde söylemedi kiralık futbolcu istemiyorum diye. Takımın halini gördü ve ondan sonra böyle bir karar verdi. Yaptığı açıklamada da şöyle bir kısım vardı:

Bazıları ile ilgili daha çabuk kararlar vermeyi düşünüyorum. Belki devre arasını bile beklemem.

Misimovic de kiralıkmış ve takımda istemiyorum deyip gönderdiği tek kiralık Misimovic şu anlık. Bu da bizi ister istemez böyle düşünmeye itiyor.

Ayrıca İnsua'nın yaptığını Hagi'nin yaptığı haksızlıkla bir tutmanız o davranışın doğru olmadığını kabul ettiğinizi gösteriyor. Herkesin kendi düşüncesi tabi ama her oyuncu kendisine haksızlık yapıldığında böyle açıklamalar yapsa takımda anarşi olur.

Misimovic kiralık olmasa da göndermeyi kafaya koymuştu Hagi.Orası ayrı konu.Kendinizi İnsua'nın yerine koyun bir de dans yarışmasına katılacaksınız:çok iyi bir dansçısınız ama sizin yerinize sürekli olarak adımlarını unutan birine yer veriyorlar dans grubunda.Ne hissedersiniz.Dediğim gibi,herkesin bir dayanma süresi var.Gereksiz,sebepsizce her maç yedek başlarsanız,son 10 maçta oynadığınız toplam süre 10 dk civarı(ya da daha fazla) olursa illa ki bir şekilde tepki gösterirsiniz.

Hagi'nin en garip lafi bu kiralik oyuncular uzerine. Insua Hakan Balta'dan kat kat iyi oyuncu, Caglar da fena degil ama sakatken Hakan degil Insua oynamaliydi.

Insua'nın sadece hücuma katkısı bile kendisini oynatmaya bir nedendir.

Takım maçta o eğlencede!

Bu hafta da evinde Karabük’e takılarak 1 puana boyun eğen Galatasaray’ın yeni transferlerinden Arjantinli Emiliano Insua’nın maç saatinde eğlencede olması dikkat çekti.

Üç kadınla Ortaköy Zuma’da eğlenen Insua, mekandan tek ayrıldı; kadınlarla otoparkta buluştu. Insua’nın bir arkadaşı zafer işareti yaptı.

takim-macta-o-eglencede--1188472.Jpeg

Milliyet

Hücuma katkısı olduğu kesin . . . :)

Bende maç saatinde beyoğlundaydım.

Adamı oynatmazlarsa takımdan küstürürlerse adam ne yapsın ?

Evinde otursun mu ? Siz olsanız ne yaparsınız önce bir düşünün ondan sonra yargılayın ?

Bunu yapması gerekmez .

Ne yapmasını bekliyorsun Arjantin'li adamın. Bunlar doğal şeyler.

Oynadığı zaman elinden gelenin en iyisini veriyor adam.

Özel hayatına kimse karışamaz.

CR7 neler neler yapıyor kimse tek laf etmiyor ?

grup yapmışlar 1 tane neiyne yetmiyo reyis

ben istemiyor kiralık oyuncu. sen istemiyor kiralık oyuncu o oyuncu da ister eğlenmek istanbulda en doğal hakkı...

Ne yapmasını bekliyorsun Arjantin'li adamın. Bunlar doğal şeyler.

Oynadığı zaman elinden gelenin en iyisini veriyor adam.

Özel hayatına kimse karışamaz.

CR7 neler neler yapıyor kimse tek laf etmiyor ?

CR7 yapınca tepkilere futboluyla cevap veriyor ancak İnsua nın öyle bir durumu yok . İnsua da Ronaldo olsun da yapsın .

Oynatılıyor mu Insua ?

Geri
Üst Alt