#6 Emiliano Insua

Cevap: #6 Emiliano Insua

Orhan,Balta yıllardır bizi sol bek diye kandırmışlar gerçek sol bek bu adam.

Birisi Villa maçını izleyip,Galatasaray maçının tamamını izlemeden b.k atmış adama kendisini küçük düşürmeyi çok seviyor,komik.

Henüz daha cok genc ama fizigi mükemmel. Emre Colak ve öbür gencler biraz örnek alsinlar onu.

Yalnız bu kadar coşturcak kadarda oynamadı yani. :D

H.baltadan sonra topu havaya kaldıran bek bile bizi coşturmaya yetti.

Hakan Balta'nın kötü dönemine denk geldiği için yıldız gibi parladı solda. Ama mükemmel bir maç da çıkarmadı tabi ki. Yine de iyi bir transfer yaptığımız görünüyor. İlerleyen maçlarda üstüne koyacağını tahmin ediyorum. Özellikle Arda ile gayet uyumlu olurlar.

Insua oyun mentalitesini geçen seneye göre oldukça geliştirmiş.

Zaten çok çabuk gelişme kaydeden bir futbolcu.

Liverpool'un elinden alırsak çok üzülecekler.

Çünkü şu maçdaki Insua'yla geçen seneki Insua arasında dağlar kadar fark var.

Maçı çok dikkatli izledim.

İnsua ilk maçında iyi sayılırdı ama ilk izlenimlerim biraz ağır gibi geldi bana.

Pozisyon bilgisi iyi ama çok ileri çıkmayı düşünüyor bu yüzden bazen kendi bölgesi boş kalıyor.

EN azından 2 - 3 maç daha bekleyip futbolcu hakkında daha net kararlar verebiliriz.

Ya mükemmel bir bek ya da Hakan'dan sonra Evra gibi geldi bana.:asd:Ama bonservisini almamız zor gözüküyor;hem şampiyon olup Cl'ye katılmamız lazım,hem L'pool'un Cl'ye katılmaması lazım,hem ona burayı çok sevdirmemiz lazım,hem de biraz daha fazla para vermemiz lazım.Kısacası;ölme eşşeğim ölme...:)

İyi olacağının izlenimlerini verdi . Umarım daha iyiye gider , ilk maçı olmasına ragmen yabancılık çekmedi gibi geldi bana . Önümüzdeki maçlarda daha net bir değerlendirme yapabilirz . Satın alma opsiyonun bizde olması çok iyi :):)

Galatasaray adına dün sahanın en iyisiydi bence..

Ya mükemmel bir bek ya da Hakan'dan sonra Evra gibi geldi bana.:asd:Ama bonservisini almamız zor gözüküyor;hem şampiyon olup Cl'ye katılmamız lazım,hem L'pool'un Cl'ye katılmaması lazım,hem ona burayı çok sevdirmemiz lazım,hem de biraz daha fazla para vermemiz lazım.Kısacası;ölme eşşeğim ölme...:)

Satın alma opsiyonu bizde.Eğer kalmak isterse bir sorun çıkacağını sanmıyorum.

Herkesi kucaklıyorum yazmış süper ya:) Karakteri de sağlam gibi

PHP:
Insua

Rijkaard’ın Servet’i yeme planı suya düşer. Bu şartlarda Hakan Balta yine oynar. 21 yaşındaki bir oyuncunun daha tempolu ve mücadeleci olmasını beklerdim. Tecrübesiz diyemeyeceğimiz bir oyuncu. Posiyon hatası en çok dikkatimi çeken unsurdu. Maçta yaptığı en iyi iş Baros’a yaptığı ortaydı.

Hakan ünsal teşhisi koymuş yine

PHP:
Insua

Rijkaard’ın Servet’i yeme planı suya düşer. Bu şartlarda Hakan Balta yine oynar. 21 yaşındaki bir oyuncunun daha tempolu ve mücadeleci olmasını beklerdim. Tecrübesiz diyemeyeceğimiz bir oyuncu. Posiyon hatası en çok dikkatimi çeken unsurdu. Maçta yaptığı en iyi iş Baros’a yaptığı ortaydı.

Hakan ünsal teşhisi koymuş yine

insua hakında da aynı sayfada demiş ki " böyle oynarsa hakan balta tekrar takıma döner" yazmış... hemen 1 maçta kesip atmış adamı resmen...

keşke h.balta eski formunda olsada sürekli ilk 11 oynasa ama şu an için çok zor zaten sakatlandı da kim bilir ne zaman form tutar...

hakan ünsal gibi cacık olmayacak adamlara çok yüz vermişiz demekki her aklına geleni söylüyor...

İlk kez isabetli orta yapan bir bekimiz oldu yıllar sonra,duygulandım..

Geri
Üst Alt