#6 Emiliano Insua

Cevap: #6 Emiliano Insua

Eğer Hakan Ünsal bu maçtan sonra eleştirmişse bu çocuğu ciddi anlamda söylüyorum hiç bulaşmasın bundan sonra ne yorumculuğa ne de antrenörlüğe ne de yazarlığa.

Eğer Hakan Ünsal bu maçtan sonra eleştirmişse bu çocuğu ciddi anlamda söylüyorum hiç bulaşmasın bundan sonra ne yorumculuğa ne de antrenörlüğe ne de yazarlığa.

Daha tempolu ve mücadeleci olmasını beklerdim. Tecrübesiz diyemeyeceğimiz bir oyuncu. Poziyon hatası en çok dikkatimi çeken unsurdu.

Hakan Ünsal'ın bu yorumuna katılıyorum. İlk maç için banada böyle bir izlenim verdi. Eksiklikleri var. Ama daha 1 maça çıktı en az 3-4 maç sonra konuşmak daha doğru... Ama 1 maç için konuşursak beni heyacanlandırmadı, aksine arkasına 3-4 posizyonda adam kaçırması korkuttu. Zamanla kalitesini göstereceğini düşünüyorum....En azından Liverpom seviyesine gelmiş 40 maç oynamış İnsua daha iyi olacaktır...

Ben çok beğendim gerçekten,defansta aksaması bizim saçmaca hücum yapmamızdandı,top ilerde kalsaydı bu kadar sorun yaşamazdı..

Bravo İnsua

Hafif çirkefiz sanki... :)

Harbiden, insua da biraz degisik biri cikti, cirkeflik var demek kesinlikle yanlis olur, yaramazlik yapiyor ama macta arasira. )))

Bir pozisyonda antepli oyuncunun üstüne düstü, hakem faul caldi, Insua kalkmiyor adami alttta bekletiryor, sonra kalkarken adami itip kalkiyor.

Bir baska pozisyonda baya zor gecen ikili mücadele, topu disari gitti, insua bir an rakibin üzerine yürüdü sonra hemen birsey demeden, yapmadan geri döndü Allahtan kontrol edebildi kendini.

Bir iki pozisyon daha vardi adami itip duruyordu, duran toplarda falan.

Benim fikrim böyle olmasi daha iyi. Hirsli, savasci, mucadeleci biri isen, böyle seyler yapman da dogal ))

Sarp gibi centilmen, gole giden rakibine faul bile yapmayan birini istemiyorum ben ))))

Eski açığın sol tarafındaydım maçta ve ilk yarıda Elano'yu, ikinci yarıda Insua'yı dikkatli izleme şansım oldu. Elano rezalet ötesi zaten, yorum yapmaya bile değmez. Insua'yı özellikle ikinci yarı beğendim. İlk yarıda birkaç pozisyonda hata yaptı ama ikinci yarı toparladı. Çok iyi yerlerde duruyor bir kere. Pas kanallarını kapatıyor. Ayrıca kolay çalım yemiyor bire birde, hemen dönebiliyor. Top ayağına geldiğinde doğru yerlere oynuyor. Akıllı bir oyuncu. Daha çok çalışıp daha iyi duruma gelecektir.

Duracağı yeri biliyor cuk diye oturdu bu transfer inşallah bonservisini de alırız.

Son yılların belkiden en yerinde transferi oldu.

perezden sonra en iyi bek kanadımız...

İnsua daha erken gelseydi belki hala Avrupa Liginde yolumuza devam ediyorduk," belkili" konuşmayı sevmem ama yöneticilerin transfere gerek yok sözleri aklıma geliyor.

Jenerasyonu;

610x.jpg

sende belkili konuşma:) gelseydi şuan avrupada guruplardaydık.

Insua cuk oturdu gercekten. Cok begendim ve uzun yillar bizde kalmasindan yanayim. Hakan Balta da ya stopere gecer ya da yedek kalir artik. Insua´dan formayi kimse alamaz.

Daha ilkmaçtan ne ilah yapılabilir bir performans verdi.Ne de eleştirilebilir.Oyun stili hakkında yorum yapmak için erken ama defansı sağlam gibi geldi,top şişirmiyor,ortaları iyi gibi.Çok hzılı değil,kademesi hakkında konuşmak için erken.

Bütün bunlar sağ ayağıyla açtığı bir orta sebebiyle söyleniyor. Sol bek ortası bile değil yani. Abartmaya çok meraklıyız. Elano'ya benzeyecektir kaderi. Size göre Elano da süper oynuyor. Böyle kendimizi kandıralım. Sezon sonunda yönetimi veya kaleciyi suçlarız yine.

"Sol bek ortası" diye bir kavram mı var futbol literatüründe?

Geri
Üst Alt