#6 Emiliano Insua

Cevap: #6 Emiliano Insua

Bütün bunlar sağ ayağıyla açtığı bir orta sebebiyle söyleniyor. Sol bek ortası bile değil yani. Abartmaya çok meraklıyız. Elano'ya benzeyecektir kaderi. Size göre Elano da süper oynuyor. Böyle kendimizi kandıralım. Sezon sonunda yönetimi veya kaleciyi suçlarız yine.

Allah'tan Messi'ye felan takmadın sen, yoksa "sol açık ortası yapamıyor, santrafor kafası atamıyor, stoper presi yapamıyor, orta saha gibi oyunu açamıyor" gibi lafları bol bol duyardık senden.

Allah'tan Messi'ye felan takmadın sen, yoksa "sol açık ortası yapamıyor, santrafor kafası atamıyor, stoper presi yapamıyor, orta saha gibi oyunu açamıyor" gibi lafları bol bol duyardık senden.

Galatasaray maçı varken Arsenal'in maçını izleyen adamdan hayır gelmez Cem.

Bitane adam vardi forumda eskiden. Kovuldu sonradan. Admin´miydi, forumu kuranlardan birimiydi tam hatirlamiyorum simdi. Herseyi elestiriyordu:) Hicbir futbolcuyu begenmiyordu:) Galiba o adam Serhat Türkel :D

messi ye takmadımı:asd:,fabregas için 70 milyon kabul görür diyip,messi için en fazla 40-50 milyon euro eder fazlasını veren enayidir demişti,tabi arsenal maçından sonra serhat ı çok aradık ama nafile:asd:

Serhat zamaninda Neill'e de salladiydi. :asd:

Denizlispor macindan sonraydi yanlis hatirlamiyorsam. :D

Bize sınıf atlatmış gibi de gelse 3-4 milyon euro dan fazla değeri yok ve bence sol bek için kontenjan harcamak gereksiz. TAbi gelecek yıllar için konuşuyorum. Pozisyon bilgisi vs bizim oyuncularımızın çok çok üstünde geldiği takım itibariyle ancak solbek olarak çok ağır bu sorun başımızı ağrıtacaktır.

Bütün bunlar sağ ayağıyla açtığı bir orta sebebiyle söyleniyor. Sol bek ortası bile değil yani. Abartmaya çok meraklıyız. Elano'ya benzeyecektir kaderi. Size göre Elano da süper oynuyor. Böyle kendimizi kandıralım. Sezon sonunda yönetimi veya kaleciyi suçlarız yine.

Derdin ne senin? Niye futbolcuları sahiplenmek sende "iğne batırma" etkisi yapıyor?

İnsua için net bişey söylemek henüz erken.Ancak ilk maçında gayet iyiydi.En azından topu havaya kaldırabilen bir bek gördük. :D

Bize sınıf atlatmış gibi de gelse 3-4 milyon euro dan fazla değeri yok ve bence sol bek için kontenjan harcamak gereksiz. TAbi gelecek yıllar için konuşuyorum. Pozisyon bilgisi vs bizim oyuncularımızın çok çok üstünde geldiği takım itibariyle ancak solbek olarak çok ağır bu sorun başımızı ağrıtacaktır.

Nasıl ağır olur yaa, başka maçları izledik o zaman, tamam ilk maçtan konuşmak yanlış olur ama ben bir ağır kalmasını filan görmedim, ayrıca sol bek için kontenjan harcamak gereksiz demişsin, dünya sol bek olan ve sol ayaklı kaç tane oyuncu bulabilirsin?

Şimdiki kurban İnsua mı oldu?:asd:

Sen yoksa biliyorum bu oyunu adlı blogun sahibi olan mısın:)

önünde arda olduğu zaman çok daha iyi oynayacağını düşündüğüm eleman..kewell a ne kadar tapsakta defansif anlamda arda kadar değil..bu yüzden kimi arkadaşlarımızca görünen ki bence değil hız problemi ortadan bir nebze daha kalkmış olur..ardayla iyi bir ikili oluşturacaklardır...

Maçı yarım saat izleyip EPL maçını izliyor bu arkadaş ve sonra maçı 90 dk izleyenlerden daha iyi bildiğini zannediyor.Çok zeki bir arkadaş gerçekten.

Forumda bulunduğum kadarıylaki gözlerim sonucunda Serhat Türkel'in Güney Amerika'lı oyuncularla kötü bir geçmişi olduğu kanısına vardım.

Bilerek yapiyor Serhat Türkel. Insanlarin onun mesajlarini alinti yapip elestirmesi onu zevklendiriyor :) Fazla takmamak lazim onu. 21 yasinda cocuk, Liverpool´da banko oynamis, 40 mac yapmis, ama bizim insanimiza hala yaranamiyorlar. Ne saniyorsunuz siz kendinizi? Ligi ne saniyorsunuz? Türkiye Liginin eti ne budu ne? Bu cocuklarin Galatasaray´i tercih ettigine dua edin ilk önce. Aslan gibi oynadi cocuk. Ne bekliyorsun bu adamdan sen? Sol bek oynayan adamdan ne bekliyorsun? Daha ne yapsin sana yaranmak icin? Gizli kus

Geri
Üst Alt