#6 Emiliano Insua

Cevap: #6 Emiliano Insua

Bilerek yapiyor Serhat Türkel. Insanlarin onun mesajlarini alinti yapip elestirmesi onu zevklendiriyor :) Fazla takmamak lazim onu. 21 yasinda cocuk, Liverpool´da banko oynamis, 40 mac yapmis, ama bizim insanimiza hala yaranamiyorlar. Ne saniyorsunuz siz kendinizi? Ligi ne saniyorsunuz? Türkiye Liginin eti ne budu ne? Bu cocuklarin Galatasaray´i tercih ettigine dua edin ilk önce. Aslan gibi oynadi cocuk. Ne bekliyorsun bu adamdan sen? Sol bek oynayan adamdan ne bekliyorsun? Daha ne yapsin sana yaranmak icin? Gizli kus

.

Serhat hayatinda hic topa degdin mi ¿

ilk maçındaki güzel mücadelesi ve oyunuyla gönlümde taht kurmuştur ve eğer şampiyon olursak bonservisi alınması gereken oyuncudur

Ben hiç bir falsosunu görmedim. Sürekli ileri çıkışlarını, zamanında geri gelişini ve disiplinini sevdim. Bu lige, bu oyun seviyesine fazla bile. Unutmayın şampiyonumuz dört yedi, öyle bir ligi sürdürüyoruz.

kondisyonu bizimkilerden yüksek olan oyuncudur

2-3 maç sonra daha iyi olacağı kanaatindeyim

Daha hiç izlemedim. Umarım Galatasaray'ımıza uzun yıllar hizmet eder.

Good day to all! Just finished moving a bit here in the hotel, now to eat and ready for bucaspor-GALATASARAY!

Yeni girmiş bu iletiyi.

Güzel bir gün hepimiz için. Henüz otelde işi bitmiş. Şimdi yemek yiyecek ve Bucaspor maçına hazır olacak yeni aslan :D.

Facebook'da gördüm twitter'a da aynısını girmiştir büyük ihtimalle.

İngilizce yazmış aslanım.

Herkes ingilizce yaz da anlayalım diyordu :D.

Ama ispanyolca yazsa da birşey farketmiyor çeviri denen bir şey var :D.

Bugün güzel bir asist bekliyorum

Hakan Balta'dan kötü diye Sergen'i susturmasını bekliyoruz. :cool:

Bir pozisyonda Insua topu Kewell'a atti, baski gelince Kewell topu geri Insua'ya birakti. Insua o an dikine ama nereye oynasam diye bakarken Servet el kol hareketleriyle topu kaleciye at diyodu. Bu basit enstantane mentalite farkini ciddi anlamda ortaya koyuyor.

Geri
Üst Alt