#6 Emiliano Insua

Cevap: #6 Emiliano Insua

Vasatın önde gideni bu adam.

Vallahi de billahi de böyle bir karalama bekliyordum. Bu üyemiz bir futbolcuya taktı mı takıyor. Insua gelmeden önce kötü dedi ya artık Insua k.çıyla kuş tutsa bile yaranamaz bu Serhat kod adlı Hıncal Uluç / Erman Toroğlu / Ahmet Çakar karışımına.

Serhat ve yılmaz savunucuları iş başında yine.:asd:

Owencanlaşmaya başladın Serhat.:asd:

yok arkadaş yok serhat messi den sonra kendine gelemedi:asd:,kurtaramayacağız çocuğu:asd:

S.Serhat Türkel beğendiğin futbolcuları bir saysana dünya üzerindekileri, Türkiye'de anlaşıldığı üzere beğendiğin futbolcu yok, en azından Messi gibi bir adam yok, gerçi olsa sen ona da sallarsın.

Yazık lan, sen o kadar oyna, elemanın birisi gelsin vasatın önde gideni desin. Sen neyin önde gidenisin söylemiyorum Serhat ya da bayrak sallayanı.?

^Serhat ılgısızlekten boyle yapıyor herkesın kendısıne odaklanmasını ıstedıgı ıcın yapıyor bı ınsan bu kadar olumsuz olamaz sacma sapan yazamaz

hocam bu adamda eziklik mi var? Yani bi insan neden dikkat çekmek ister ki? yoksa kimse sana ilgi göstermiyor mu? bi kahveye git de bunları söyle bakalım, dışarı çıkabiliyor musun:D

Aynen yaa, kahvedeki adamlar bile böyle yerin dibine sokmuyor futbolcuyu, bence S.Serhat Türkel sadece dikkat çekmek amacıyla bu yazıları yazıyor, Fenerli desem, Fenerli arkadaşlarım bile beğeniyor onu.

Doğruları söylüyorum. İlgi falan değil olay, milletin gözünü açmak amacındayım. Elano'yu da öve öve bitiremeyenler vardı. Çıktım ve Elano'yu eleştirdim. O zamanlar büyük tepkiler aldım. Elano'yu eleştirdim diye 4 kere ceza aldım forumda.(Yalan değil) Bugün itibariyle görüyoruz ki; o gün bana küfür edenler, şimdi benim gibi düşünüyor. Rijkaard'ı eleştirdim, şimdi herkes o çizgiye kaymaya başladı yavaş yavaş. Zaman beni haklı çıkartıyor hep. Insua konusunda da haklı çıkacağım büyük ihtimalle. Bekleyip göreceğiz.

Takım zaten iyi değil. Ayrıca futbolda başarılı olmak zordur. Sen adam daha gelmeden atıp tuttun. Antep maçını izleyeceğine Aston Villa maçına baktım dedin ama eleştirdin. Takıntın var senin haklı çıkıyorum diye konuşma bişey bilmeden.

O mevkide ne kadar vasat ne kadar kötü olursa olsun, Hakan Balta'dan daha kötü olamaz.

Doğruları söylüyorum. İlgi falan değil olay, milletin gözünü açmak amacındayım. Elano'yu da öve öve bitiremeyenler vardı. Çıktım ve Elano'yu eleştirdim. O zamanlar büyük tepkiler aldım. Elano'yu eleştirdim diye 4 kere ceza aldım forumda.(Yalan değil) Bugün itibariyle görüyoruz ki; o gün bana küfür edenler, şimdi benim gibi düşünüyor. Rijkaard'ı eleştirdim, şimdi herkes o çizgiye kaymaya başladı yavaş yavaş. Zaman beni haklı çıkartıyor hep. Insua konusunda da haklı çıkacağım büyük ihtimalle. Bekleyip göreceğiz.

Ne olmuş yani.Bu forumda Elanoyu Rijkaardı senden daha fazla eleştirmişimdir.Hatta bu yüzden 2 hafta ceza aldım.uA forumda da 1 ay ceza aldım.Sırf eleştiriyorum diye.Amaaaa hiç bir zaman senin gibi boş muhabbet yapmadım.Boş konuşuyosun.Daha geçen hafta H.balta ligin en teknik oyuncusu dedin ya şaka gibi.İnsua bu lige fazla bir sol bek.Şu an en iyi sol bekte bizde.

Valla rijkaard konusunda, elano konusunda ben de sana o kadar laf saydım ve hala da sayarım. Biz ne dersek sen yine çakarlığına uluçluğuna devam edeceksin. Sonuçta ne kadar aykırı olursan o kadar dikkat çekersin.

Geri
Üst Alt