#6 Emiliano Insua

Cevap: #6 Emiliano Insua

Doğruları söylüyorum. İlgi falan değil olay, milletin gözünü açmak amacındayım. Elano'yu da öve öve bitiremeyenler vardı. Çıktım ve Elano'yu eleştirdim. O zamanlar büyük tepkiler aldım. Elano'yu eleştirdim diye 4 kere ceza aldım forumda.(Yalan değil) Bugün itibariyle görüyoruz ki; o gün bana küfür edenler, şimdi benim gibi düşünüyor. Rijkaard'ı eleştirdim, şimdi herkes o çizgiye kaymaya başladı yavaş yavaş. Zaman beni haklı çıkartıyor hep. Insua konusunda da haklı çıkacağım büyük ihtimalle. Bekleyip göreceğiz.

Ah canım benim yerim senin futbol görüşünü ben. :)

Serhat'a gecen sezon basindaki iddiamizi sorun. Baris forma sansi bulamaz dedi, bulunca Rijkaard bu isi bilmiyo oldu.

Serhat'a gecen sezon basindaki iddiamizi sorun. Baris forma sansi bulamaz dedi, bulunca Rijkaard bu isi bilmiyo oldu.

"Barış takımın bankosu olur mu, olmaz mı?" diye bir iddiaya girişmiştik. Konusu da duruyordur hala belki. Ligde 19 maç oynamış. 5 tanesinde maçın sonlarına doğru girmiş. İki tanesi sezonun sonunda her şeyin bittiği 33. ve 34. haftadaki maçlar. Cumhur falan oynamış o maçlarda. Geri kalan maçlarda sakatlık falan filan olduğu için oynadı. Keita yok diye sağ açık oynadı kaç kez. Başka alternatif yoktu çünkü elde. Oynadığı süreyi 90'a bölünce, 13 maç 90 dakika oynadığını görüyoruz. 13 maç oynayan bir oyuncunun banko olduğunu düşünüyorsan, düşüncelerini gözden geçirmeye davet ediyorum seni.

Yaşı genç ve parlıyor.Bize böyle yabancı lazım.Genç,Sağlam,Kaliteli..

Hakan balta arda ve sabri iyileştikden sonra Rijkaard şöyle bir 11 denese fena olmaz diye düşünüyorum...

ufuk

sabri neill servet hakan

cana insua

pino misimovic arda

baros

Doğruları söylüyorum. İlgi falan değil olay, milletin gözünü açmak amacındayım. Elano'yu da öve öve bitiremeyenler vardı. Çıktım ve Elano'yu eleştirdim. O zamanlar büyük tepkiler aldım. Elano'yu eleştirdim diye 4 kere ceza aldım forumda.(Yalan değil) Bugün itibariyle görüyoruz ki; o gün bana küfür edenler, şimdi benim gibi düşünüyor. Rijkaard'ı eleştirdim, şimdi herkes o çizgiye kaymaya başladı yavaş yavaş. Zaman beni haklı çıkartıyor hep. Insua konusunda da haklı çıkacağım büyük ihtimalle. Bekleyip göreceğiz.

Elano geldikten 10 gün sonra hemen eleştirdin yani. :coffee:

Serhat ya tutarsa diye elestirir hep. Sonra oyuncu kötü oynarsa ben hakliydim der. Mesela Neill'e de salladiydi ama tutmadi. :asd:

Serhat ya tutarsa diye elestirir hep. Sonra oyuncu kötü oynarsa ben hakliydim der. Mesela Neill'e de salladiydi ama tutmadi. :asd:

Neill'i eleştirdim ama, Denizlispor maçında kötü oynadı diye. Hemen uydurmaya başlamışsın meydanı boş bulunca. İftira ban sebebi olmalı.

Serhat'ın saçmalıklarını okuyacağıma 24 saat boyunca Elano'yu izlerim daha iyi!

Elano'yu devre arasından sonra eleştirdim.

Elano'ya bile sabır göstermişsin. Nerden baksan 8-9 maç kötü oynamıştı bide. İnsua, iyi veya kötü henüz 2 resmi maça çıktı takımla. Bu genç arkadaşa da sabır göstersen biraz, zaten kiralık gelmiş, kötü oynarsa gidicek.

Hayatta hiçbir baltaya sap olamayıp, buna rağmen egosu ile insanları küçük görüp, herşeyi ben bilirimcilik oynayan tiplerden ömrüm boyunca nefret etmişimdir.Serhat'ta bu tiplerden işte.Hincal Uluç'u muhtemelen idolü olarak gören ve futbolu benden başka kimse bilmiyor düşüncesinde bir insan.Tamamen basmakalıp düşüncelere sahip. Amacı bu insanları sinir etmek ve muhtemelen küfür yemek.Bundan hoşlanıyor.Mazoşist olduğunu düşünüyorum.

Insua vasat,o kötü bu kötü.Adam gibi bir argüman yok.Tamamen basmakalıp düşünceler.Ben haklı çıktım, ben bilirim düşüncesi.Sen kimsin peki?

Beyler umursamamak en iyisi artık.Ben buna karar verdim.Adam zevk alıyor. Galatasaraylılık ile alakası yok.Adamın amacı bu. He deyin geçin.

Neill'i eleştirdim ama, Denizlispor maçında kötü oynadı diye. Hemen uydurmaya başlamışsın meydanı boş bulunca. İftira ban sebebi olmalı.

Birak Allah askina. Gelen gecene salliyorsun sonrada tutunca ben dediydim diyorsun. :o

Birak Allah askina. Gelen gecene salliyorsun sonrada tutunca ben dediydim diyorsun. :o

Yok yahu Neill'i sadece bir defa eleştirmişti, keza o maçtan sonra çokca eleştiri de almıştı Neill. Serhat'ın, Neill'i öven birçok mesajı var forumda. Elano ve Barış harici bütün futbolcuları övmüştür.

Elano'yu devre arasından sonra eleştirdim.

ee hakan balta patladı o topice uğramıyosun,servet patlayınca topice uğramıyosun,messi ye saydırıyosun arsenal maçında sonra seni mumla aradık bulamadık:asd:,haklı çıkınca ortadasın,haksız olunca kaçıyosun kaçak doğüşüyosun.

Yok yahu Neill'i sadece bir defa eleştirmişti, keza o maçtan sonra çokca eleştiri de almıştı Neill. Serhat'ın, Neill'i öven birçok mesajı var forumda. Elano ve Barış harici bütün futbolcuları övmüştür.

Alisma süreci diye birsey vardir. Daha takima dogru dürüst alismadan ne diye adama salliyor ?? Sonrada tutunca ben dediydim diyor. Böyle sacmalik varmidir yahu. O zaman bende her gelen yeni adama sallayam sonrada tutunca herkese hava atarim "I Know this game" diye. :o

Alisma süreci diye birsey vardir. Daha takima dogru dürüst alismadan ne diye adama salliyor ?? Sonrada tutunca ben dediydim diyor. Böyle sacmalik varmidir yahu. O zaman bende her gelen adama sallayam sonrada tutunca. Herkese hava atarim "I Know this game" diye. :o

Ayrıca Insua tam adapte olmadığı halde bence iyi oynuyor, adamın hakkını yemeyelim.

Geri
Üst Alt