#6 Emiliano Insua

Cevap: #6 Emiliano Insua

İsmail Köybaşıya acayip benziyor tarzları ismail biraz daha hızlı insua daha teknik ve biraz daha sert.

Bucaspor maçında ki zeminden doalyı hiçkimsenin performanısını kıstas olarak almamalıyız.

Insua=< Hakan bir denklem değil eşitliktir... Matematiğin m'sini bilen bilir...

Hakan'dan iyi en az iki bozma veya orijinli bek sayarim Anadolu kuluplerinde. Hakan, Servet ve Topal gibi oyunculari turnuvadan sonra satmamak son yillarda yaptigimiz en mantiksiz hamlelerden oldu.

Hakan Balta İnsua'dan iyi diyenlerde yabancı düşmanlığı ararım ben, İnsua, hızıyla, pozisyon bilgisiyle, ortasıyla hakan balta'yı cebinden çıkarır.

Balta o bölge için çok umursamazdı. Bek dediğin biraz agresif olacak.

İnsua çok başarılı olacaktır diye düşünüyorum beğeniyorum..

Bu kadar basit bir açıklamayı bile anlamadın mı? Şaka yaptığını umuyorum ama bir daha açıklama ihtiyacı da hissettim.

ben sana anlamadim demedim. boyle aciklamami olur demek istedim sen anlamamissin ben napayim.

bilimsel aciklama ne demek ya :D:D sen ne saniyorsun ki kendini, hey allahim ya :)bana matematik anlatacak son adamsin diyebilirim, isi lutfen cumlelerden anlam cikartmaca oyununa cevirmeyelim. ben sana bana SEBEP ver dedim. Neden kotu, neyini begenmiyorsun diyorum ben sana, bunu soruyorum. mesajimi tekrar okursan ayni soruyu ikinci kere yazdigimin da farkina varirsin.

Hakan yabancı olsaydı kötü oynadığında belki eleştirilirdi ama böyle süresiz yedek

bırakılmazdı. Taraftarda ne kadar dandik olurlarsa olsun 6 yabancı oynatılacak saplantısı var. Biz UEFA kupasını yerlilerle kazandık. Şampiyonlar liginde yarı ve çeyrek finallere yerliler ile geldik. Biz eskilerin yabancılarla dolu ezik fenerine benzemeye çalışırken. Fener yerlileşmeye, 'eski biz'e benzemeye çalışıyor.

abi bir yerde haklisin da ama o zaman da bir sarp,baris(kotu demiyorum,sadece kiyasla dusunun),ufuk(tafarel,mondragon'la kiyasla),servet(o zaman da capone,bulent ve popescu'nun var oldugunu dusunursek), battal(yine kotu demiyorum,kiyasla) yoktu takimda. hakan sukur,hakan unsal,emre,okan,suat,bulent,arif,ergun vardi abi haksiz miyim ama? ;)

Hakan Balta'nın 2 sezondur oynayamadığı oyunu 2 maçta oynadı.

Good to all! I have the house, so I am moving now and I can sleep there tonight. Happy and enjoy it!

:o

Hakan'dan iyi en az iki bozma veya orijinli bek sayarim Anadolu kuluplerinde. Hakan, Servet ve Topal gibi oyunculari turnuvadan sonra satmamak son yillarda yaptigimiz en mantiksiz hamlelerden oldu.

Bu kısımlara katılıyorum ama Hakan'a talip yoktu sanırım hiç hatırlamıyorum öyle haber.Servet'i de satıyorduk almadı son anda marsilya malesef.Topal dan da 2 3 milyon arası zarar ettik satmayarak . Yine de bu alanda Türkiye'nin en iyisiyiz .

Geri
Üst Alt