#6 Emiliano Insua

Cevap: #6 Emiliano Insua

Uzun yıllar sol bekimizi taşıyacak oyuncuyu bulduk.Hayırlı olsun

Helal olsun Balta gibi adamdan sonra ilaç oldu resmen.

Böyle kondisyonu kaç oyuncuda gördün de beğenmiyorsun arı gibi çocuk.

Ön yargının bu kadarı diyorum sadece. Adam çok kötüydü lan. 1 kere hücuma katılmadı. Defansif olarak sürekli aksadı. Neyini beğendiniz adamın? Bazen anlam veremiyorum taraftara.

İyi oyuncu belli.Ama takıma iyice alışması lazım.Pas trafiğinde sorun yaşıyor.Takıma iyice adapte olunca daha iyi olacaktır..

Ön yargının bu kadarı diyorum sadece. Adam çok kötüydü lan. 1 kere hücuma katılmadı. Defansif olarak sürekli aksadı. Neyini beğendiniz adamın? Bazen anlam veremiyorum taraftara.

Dostum, taraftar dediğin kitle 25 milyon, burada barınan toplasan 7-8 bin. Sen bu 7-8 bine anlam veremiyorsun ama, o 7-8 sen bin de bir tek sana anlam veremiyor.

Saf mısın sen Serhat?

Beğenen adama ön yargılı demek ne alaka

Sana söylenmesi gereken şeyleri başkalarına söylüyorsun :asd:

İnsua hücuma katımadı mı ? :D :D :D :D :D

Yok lan bu yılın esprisi Serhat harbi diyorum içtiğinin markası nedir,ben kaç yıldır içiyorum kafam hiç senin ki kadar güzel olmuyor ya :D

Saf mısın sen Serhat?

Beğen adama ön yargılı demek ne alaka

Arsenalli arkadasa niye herkes ters cevap veriyor diye merak etmistim, yeni oldugum icin, simdi insanlari anliyorum cidden. :)

Saf mısın sen Serhat?

Beğen adama ön yargılı demek ne alaka

Hatta orada "önyargı" kelimesini kullanmaması lazım.Eğer kullanıcaksada şöyle "Hakan Balta'ya karşı önyargınız var.Onun yerine kim oyarsa oynasın hakan'dan iyi olduğunu söylüyorsunuz." kullanması lazım.Yanlış kullanmış galiba...

Maçı tekrar izleyin isterseniz. Insua ciddi kötüydü. Bir Serkan'a bakıyorum; hücumda var, kademeleri iyi, çalım yemiyor. Bir Insua'ya bakıyorum; kolay geçiliyor, hücumda yok, arkasına adam kaçırıyor. Gözümle gördüğüme inanırım. 3 haftadır bir şey oynamıyor bu adam. Hakan Balta'dan iyi olmadığı düşüncemi de yineliyorum burada.

Geri
Üst Alt