#6 Emiliano Insua

Cevap: #6 Emiliano Insua

Hatta orada "önyargı" kelimesini kullanmaması lazım.Eğer kullanıcaksada şöyle "Hakan Balta'ya karşı önyargınız var.Onun yerine kim oyarsa oynasın hakan'dan iyi olduğunu söylüyorsunuz." kullanması lazım.Yanlış kullanmış galiba...

Yanlışlık yok. Önyargı negatif olmak zorunda değil, pozitif bir önyargı da olabilir.

Serhat ergeni doğal olarak ortamda sivrilmeye çalışıyor.Önemsemeyin.

Insua kötü değildi, biraz vasattı.

Adam gayet top oynadı kademe yaptı, elinden geleni yaptı.Ama futbolu bildiğini sanan çakma ulemalar beğenmez.

Maçı tekrar izleyin isterseniz. Insua ciddi kötüydü. Bir Serkan'a bakıyorum; hücumda var, kademeleri iyi, çalım yemiyor. Bir Insua'ya bakıyorum; kolay geçiliyor, hücumda yok, arkasına adam kaçırıyor. Gözümle gördüğüme inanırım. 3 haftadır bir şey oynamıyor bu adam. Hakan Balta'dan iyi olmadığı düşüncemi de yineliyorum burada.

Senin psikolojik sorunların mı var Serhat?Hani varsa söyle bizde ona göre davranalım ki ona görede davranıyoruz zaten.Tamam beğenmeyebilirsin de niye durmadan aynı şeyleri söylüyorsun.Bu çocuk daha 21 yaşında ve gelişime hala açık.Şu anki hali Balta'dan çok daha iyi.Neden bu kadar saçmalıyorsun neden?

Beyler sizide anlamıyorum ya niye cevap veriyorsunuz söylediklerine karşıysanız.Bırakın yahu konuşsun konuşsun gider.

Daha çevik olmalı. Bunun için de biraz kilo vermesi lazım. Asla kötü oyuncu değil..

mükemmel bir oyuncu bizim lig için fazla bile gelir çok beğeniyorum...

hakan baltadan daha çok güven veriyor

Yanlışlık yok. Önyargı negatif olmak zorunda değil, pozitif bir önyargı da olabilir.

O dediğin ; "Zaaf'ınız var bu herif'e" gibi bir şey söyleseydin olurdu... Önyargı(iyi olsa bile) maç başlayana kadar olur.Maç oynanırken ve maçtan sonra'da kötü oynayan bir oyuncu için iyi diyorsan o oyuncaya zaaf filan vardır(hayransındır seviyosundur filan) önyargı eylem başlayana kadar olur genelde...

İkinci yarı izledim maçı,gayet vasattı bence. Şu ana kadar izlediğim ilk maçıydı.

Rıdvan da gelmiş hala Insua'nın Hakan Balta'dan fazlası yok diyor.

adamın gece hayatı olmaması iyi

olsa biliriz zaten , herşeyi twitterdan yazıyor :D

Bazen çok kolay çalım yiyor ama genel itibariyle iyi işler çıkarıyor.

Kademeleri oldukça iyidi. Basketbol terimiyle alan savunmasınıda çok iyi yapıyor. Hücümda aksıyor yalnız.

Kendisine karsi önyargilarim vardi ama hepsi ortadan kalkti.

Boyle devam Emil

Geri
Üst Alt