#6 Emiliano Insua

Cevap: #6 Emiliano Insua

Bazı arkadaşlar haklıyım ben diye ortafa böbürlenmek için, bu adamın hatasını kolluyor. Insua üç maçtır gayet iyi oynuyor ve takıma yeni yeni ısınıyor.Ama bazı art niyetli adamlar geldiği gün vasat oyuncu kötü oyuncu vesaire diye damga yapıştırdığı için yaranamıyor.Soda içiniz.

Hakan Balta'dan iyi bardağın dolu tarafından bakarsak. :D

Neyse arkadaşlar, Elano'da olduğum gibi bu konuda da haklıyım. Zaman haklı olduğumu gösterecek.

Coming back at home tired but happy for the win. Congratulations to Milan for the goals. We have to continue like this, we are in the good way. The people was amazing again.

.

Neyse arkadaşlar, Elano'da olduğum gibi bu konuda da haklıyım. Zaman haklı olduğumu gösterecek.

Ben de senin hakkında düşüncelerimi söylesem bir çok kişi bana hak verecektir ama gerek yok ağzımı bozmaya değecek bir adam değilsin.Ego sorunu yaşıyorsun belli.

Serhat Türkel küçükken sana hiç ilgi göstermedi mi kimse, niye bu kadar gündeme gelmek istiyorsun.

Zaman diyorum sadece, bekleyin ve görün. Quaresma'nın şovunu bekliyorum özellikle. :cool:

Bu sefer sert kayaya çarptın bence Serhat. Insua mücadele gücü yüksek bir adam ve kolay kolay pes etmeyecektir.

Kaldı ki bugün de kötü değildi. Serkan'ın arkasındaydı tabii ama kötü değildi.

Serhat antipatiksin neden mi çünkü doğruyu eğri anlatıyorsun. Bugün insua vasattı ama hakandan daha iyi. Henüz çağları da görmedik. Elimizde alt yapıdan berk i alıp kadroya sürecek bir hoca da yok. Neyi tartışıyoruz. Al işte sana doğru bu. Rezil berbat filan dememek lazım bu adama. Ama milli takımın beki hakandan iyi mi iyi. susar izlerim bu adamı o zaman. Daha da yeni gelmiş elinden geleni yapıyor derim

Valla Q7 çok etkili bi oyuncu şov yapabilir.

Ama elin Karpaty'lisi gelip Hakan'ını rezil rüsva eder.

Q7'nin Balta'ya yapacaklarını düşündükçe iyi varsın Insua :tiphat:

Valla Q7 çok etkili bi oyuncu şov yapabilir.

Ama elin Karpaty'lisi gelip Hakan'ını rezil rüsva eder.

Q7'nin Balta'ya yapacaklarını düşündükçe iyi varsın Insua :tiphat:

Hakan Cristiano Ronaldo, Simao'yu geçirmemiş adamdır, Quaresma hafif gelir kanımca. Kalite bazında diyorum form olarak değil;)

Zaman geçtikçe takıma alışıyor.Umarım daha da iyi oynar.

Geri
Üst Alt