#6 Emiliano Insua

Cevap: #6 Emiliano Insua

Hakan Cristiano Ronaldo, Simao'yu geçirmemiş adamdır, Quaresma hafif gelir kanımca. Kalite bazında diyorum form olarak değil;)

Yoo şuan çıkar Q7'i rezil rüsva eder.90 dakika 5-6 metre kare içinde oynar.

Arda'ya zaten destek olamaz.Maç için tek şansımız Misi-Pino|Kewell olur

O Cr9-Simao olayları hikaye

Yoo şuan çıkar Q7'i rezil rüsva eder.90 dakika 5-6 metre kare içinde oynar.

Arda'ya zaten destek olamaz.Maç için tek şansımız Misi-Pino|Kewell olur

Hakan'ın formundan bahsediyorum. Kalite olarak Insua'dan geri kalmaz, bazı özellikleri daha iyidir.

Cristiano Ronaldo, Simao rezil edememişken Quaresma da hiçbirşey yapamaz.

Neye dayanarak söylüyorsun? Ben örnek veriyorum. Formda olduğunda kimse rezil edemez...

Senin iddian formsuzken geçerli, karpaty vs.

Insua Serkan kadar oynasın, sonra konuşuruz bunları.

Sigara içen,takım arkadaşına küfür eden barzo futbolcular GS de oynayanamaz.Hani karakter manyağıyız ya.Bu yüzden Keita Lincolnü gönderdik ya.Göndersene karaktersizleri.İnsua bu haliyle baltaya 5 değil 10 basar.Balta da iflah olmaz artık.

Eder çünkü Q7'nin kalitesi Hakan'ı aşar.Zaten sol beke uygun yapısı yok.Stoper olarak devam eder Galatasaray'da

Karpaty değil geçen sene oyndığı maçlar da dahil.Karpaty bu dizinin finali oldu.

Eder çünkü Q7'nin kalitesi Hakan'ı aşar.Zaten sol beke uygun yapısı yok.Stoper olarak devam eder Galatasaray'da

Karpaty değil geçen sene oyndığı maçlar da dahil.Karpaty bu dizinin finali oldu.

Yahu geçirmediğinin örneklerini verdik işte. Aç euro 2008'i izle. Atletico maçlarında nasıl oynamış onu izle. Ne bileyim işte...

Q7'nin kalitesi o adamlardan fazlaysa bilemem tabii.

Ya bırrakın cevap vermeyin baltayı övüp İnsuaya b.k atanlara.Siz cvp verdikçe havalancaklar.

Sigara içen,takım arkadaşına küfür eden barzo futbolcular GS de oynayanamaz.Hani karakter manyağıyız ya.Bu yüzden Keita Lincolnü gönderdik ya.Göndersene karaktersizleri.İnsua bu haliyle baltaya 5 değil 10 basar.Balta da iflah olmaz artık.

Suat, Okan pofur pofur sigara içerlerdi. Onları da şutlasak hoşuna gider miydi?

Herşeyi bir sigaraya bağlayın gitsin...

Takım arkadaşına küfretmeyen yoktur, siz hiç maç yapmadınız mı?

Hakan centilmen oyuncudur, keita gibi milletin kavalına basmaz, en kritik maçında yumruk atmaz.

Lincoln gibi kamplara geç gelmez, yalvar yakar çıkmaz maçlara.

Elmayla fasulyeyi karıştırmayalım...

Bu sefer sert kayaya çarptın bence Serhat. Insua mücadele gücü yüksek bir adam ve kolay kolay pes etmeyecektir.

Kaldı ki bugün de kötü değildi. Serkan'ın arkasındaydı tabii ama kötü değildi.

Insua istediği kadar mücadele gücüne sahip olsun. Pozisyon almayı bilmeyen, kolay çalım yiyen, arkasına adam kaçıran bir adam olarak rezil olmaya makhumdur. Quaresma, Dia, Yattara,... Bu gibi isimler rahatlıkla rezil eder Insua'yı.

Insua'ya b.k falan atmadım.

Hakan'la dalga geçiliyordu ona cevap verdim.

Ve evet Serkan Kurtuluşdan baya gerideydi bu maç, iyi de değildi kötü de.

Yahu geçirmediğinin örneklerini verdik işte. Aç euro 2008'i izle. Atletico maçlarında nasıl oynamış onu izle. Ne bileyim işte...

Q7'nin kalitesi o adamlardan fazlaysa bilemem tabii.

Ne alaka yahu böyle örnek mi olur :D

Euro 2008'de Portekiz maçını kaybetmiştik zaten geçirse ne olur geçirmese ne olur . Ronaldo o maçta tek bi kanattan yüklenmedi benim bildiğim.Kaldı ki biz de Ronaldo'yla Hakan'ı başbaşa bırakmadık.Kaç kişi kademesine geliyordu.Hatta zamanında Ronaldinho'ya 4 kişi basıyordu :D

Madrid maçlarında zaten yarı sahadan çıkmadık.Elano Arda hepsi o bölgedeydi.Hatta Arda 2-3 çalım felan attı sonra Elano kaymıştı rakibe.Bu adamlar orada ne arıyordu :D

Birini yüceltirken birini yermeyelim beyler. Hakan Balta Galatasaray takımına ve armasına yakışan bir futbolcu. Gayet centilmen,adam gibi adam,şu ana kadar kaç tane da milli maça çıkmış şampiyonluk senemizde de çok katkısı olan bir oyuncu.

Neyse ikna olmayacaksınız şöyle söyleyeyim q7'nin en son rezil ettiği adam bu forumda göklere çıkarılan G.Gönül'dür :D

Ne alaka yahu böyle örnek mi olur :D

Euro 2008'de Portekiz maçını kaybetmiştik zaten geçirse ne olur geçirmese ne olur . Ronaldo o maçta tek bi kanattan yüklenmedi benim bildiğim.Kaldı ki biz de Ronaldo'yla Hakan'ı başbaşa bırakmadık.Kaç kişi kademesine geliyordu.Hatta zamanında Ronaldinho'ya 4 kişi basıyordu :D

Madrid maçlarında zaten yarı sahadan çıkmadık.Elano Arda hepsi o bölgedeydi.Hatta Arda 2-3 çalım felan attı sonra Elano kaymıştı rakibe.Bu adamlar orada ne arıyordu :D

Çok net hatırlıyorum Ronaldoyla birebir pozisyonlarını. Hatta arkadaşlarla izliyorduk, beşiktaşlı-fenerli olanlar baya hayran kalmışlardı maçtan sonra çok sağlam adammış diye.

MAdrid maçlarında attığı ters topları ben unutmadım, bir sürü pozisyon kesti soğukkanlı şekilde ayağa oynayarak çıkarttı. Ben unutmam.

Skibbe dönemine de gidebiliriz istersen? Onları da hatırlıyorum.

İnsua "Coming back at home tired but happy for the win. Congratulations to Milan for the goals. We have to continue like this, we are in the good way. The people was amazing again"

Kelle isterük zihniyetiyle bir yere varamayız beyler.

"Hakan öldü çok yaşa Insua!" demek şimdi kolay ama beklediğimiz gibi gelişmezse olaylar başka kelle ararız telaş içinde.

Hakan çok büyük katkılar vermiş, iyi oyunlar oynamış kaliteli bir adamdır. Formsuzdu, kesildi.

Bize iyi olan oynasın demek düşer. Hakan'a karşı böyle bir husumet doğru değil.

Hayır Çağlar geldiğinde de aynı şeyi söylüyordu Insua'yla alakası yok

Ya Hakan'da aslında kötü sayılmaz, durağan oynuyor sanki, bazen atağa katılmaya çekiniyor, İnsua da fazla çıkmıyor gerçi, ama çevik bence.

Bazıları da Quaresma şov yapsın diye bekliyor.Galatasaraylılık ile alakası olmayan kişiler yazmasın şurada.

Geri
Üst Alt