#6 Emiliano Insua

Cevap: #6 Emiliano Insua

Bazıları da Quaresma şov yapsın diye bekliyor.Galatasaraylılık ile alakası olmayan kişiler yazmasın şurada.

Şov yapsın diye beklemek ayrı, şov yapacağını öngörmek ayır şey. Görünen köy kılavuz istemez. Quaresma, Dia, Yattara gibi adamlar delirtir Insua'yı. Buna kayıtsız kalırsak, biz de bunları izlemek zorunda kalırız.

Insua'yı delirtemez. Bekleyip göreceğiz. 9.hafta yakın. 4 hafta sonra derbi.

İnsua'nın etkili olması için önünde Arda oynamalıdır.Ki dönünce Arda onunla ne kadar iyi anlaşacaklarını görürler.Arda top saklayan oyuncu,Kewell ve Aydın o kadar iyi top saklayamıyor o yüzden İnsua bindirdiğinde olası top kaybında arka alan boş kalıyor,Arda ona ilaç gibi gelecek ve performansını arttıracaktır.

Onu bunu bilmem de bugün bir iki pozisyonda Pino ile verkaj yapmaya çalıştı eğer zamanında Pino past atsa Insua'ya bayağı önemli pozisyonlar yakalardık...

Arda oynamaya başlarsa önünde performansını katlayabilir...

Şov yapsın diye beklemek ayrı, şov yapacağını öngörmek ayır şey. Görünen köy kılavuz istemez. Quaresma, Dia, Yattara gibi adamlar delirtir Insua'yı. Buna kayıtsız kalırsak, biz de bunları izlemek zorunda kalırız.

Öngörücü seni, ben de öngörüyorum, şampiyon olursak forumda kaçacak yer ararsın.

işte saydığın bu adamlar insua yı delirtir,ama karpaty nin sağ açığıda hakan ı delirtir fark bu:cool:,bu arada burda hakan ı antipatik yapıyosun,her zamanki yaptığın şey,hakan insua dan iyi diyeceksin birini itin bi tarafına sokuyosun birini çok övüyosun,provokatörün tekisin çünkü,bu sitenin tek kötü yanı senin gibi rezil 1-2 adamı bünyesinde bulundurması.

Sanki Hakan Balta çok iyi kapatacaktı. İçi boş yorumlar, başka bir şey değil.

cok begeniyorum

takimin bekleri degisti savunma bir anda duzeldi

bosuna bas bas bagirmiyordum sabri ve balta dan bek olmaz diye

serkan da insuada cok iyi

Maç sonunda uzun uzun tribünlere baktı.Taraftarın performansını o da beğendi herhalde.:)

Kene gibi rakibe yapışması ve ilginç müdaheleleriyle son 3 haftadaki galibiyetlerin büyük pay sahiplerinden.Jo ve Gio'yu kaçırdık bu adamı kaçırmayalım.Caner'i ve Hakan'ın bu pozisyondaki performanslarını düşününce büyük şanstır adımıza.

Emiliano Adrian Insua Volviendo a casa cansado pero feliz por el triunfo. Felicitaciones a Milan por los goles. A seguir asi que vamos por el buen camino. La gente impreionante otra vez. Abrazo a todos!

Coming back at home tired but happy for the win. Congratulations to Milan for the goals. We have to continue like this, we are in the good way. The people w...as amazing again.

Eve geldim cok yorgunum ama galibiyetten dolayi mutluyum.. Baros'u tebrik ediyorum goller icin.. Bu sekilde devam etmemiz lazim, dogru yoldayiz.. Seyirci yine harikaydi..

:tiphat:

Bu adamı 4 milyon euro opsiyona bağlamak büyük avantaj. Sene sonunda transfer sezonu açıldığı ilk gün Liverpool'a 4 milyon euroluk teklifimiz yapalım. Zaten opsiyon bizde reddetme şansları yok. Kaçmaz bu adam. Fatih Terim ve Lucescu dönemlerinden sonra ilk defa bekler oyuna bu kadar etki ediyorlar. Yani bir nevi Capone, Ümit Davala, Perez, Ergün, Küçük Hakan'dan sonra en iyi beklere sahibiz.

ben şahsen övgülerin biraz abartılı olduğunu düşünüyorum

Bende alinmasindan yanayim. Yasina göre olgun bir futbolcu. Ilerleyen yillarda komple bir bek olabilir. 21 yasinda daha adam.

ben Arda ile uyumunu cok merak ediyorum.. bu yuzden A.gucu macini bekleyecegiz anlasilan..

Şuana kadar vasat oynuyo ve kolay çalım yiyor.

Evet kolay çalım yiyor.

saglam durmasi gerektiginde hic calim yemiyor

dikkat edin yedigi calimlar hep top kapmak icin orta saha civarinda rakibe daldigi zamanlar

rakip orta pozisyonunda ise kene gibi yapisiyor ve hic sans vermiyor

birde bu gozle izeyin

adam cok iyi bir bek

Geri
Üst Alt