#6 Emiliano Insua

Cevap: #6 Emiliano Insua

Defansif olarak çok çok çok iyi oynuyor, adamını yi marke ediyor, top aldırmıyor, aldırırsa döndürmüyor, rahat bırakmıyor. İleri çıktığında doğru paslar veriyor. Çok ofansif değil ama oyunu iyi biliyor, boştaki adamı görüyor, zaman zaman iyi koşular yapıyor, kendine alan yaratıyor. Geriye dönüşlerde biraz daha hızlı olması lazım ama genel olarak Insua'nın futbolundan memnunum.

Defansif olarak çok çok çok iyi oynuyor, adamını yi marke ediyor, top aldırmıyor, aldırırsa döndürmüyor, rahat bırakmıyor. İleri çıktığında doğru paslar veriyor. Çok ofansif değil ama oyunu iyi biliyor, boştaki adamı görüyor, zaman zaman iyi koşular yapıyor, kendine alan yaratıyor. Geriye dönüşlerde biraz daha hızlı olması lazım ama genel olarak Insua'nın futbolundan memnunum.

Yu now diz geym.:)İnsua cidden iyi bir oyuncu/ymuş.Ben de beğeniyorum son iki maçtır performansını.Yalnız birşey soracam, şimdi Galatasaray İnsua'yı satın alma opsiyonlu kiraladı ya.Bu şimdi İnsua'yı almak zorunda olduğu anlamına mı geliyor yoksa satın alırken ilk seçenek Galatasaray kuklübüne ait olduğu anlamına mı geliyor bunu çözemedim ben.

Yu now diz geym.:)İnsua cidden iyi bir oyuncu/ymuş.Ben de beğeniyorum son iki maçtır performansını.Yalnız birşey soracam, şimdi Galatasaray İnsua'yı satın alma opsiyonlu kiraladı ya.Bu şimdi İnsua'yı almak zorunda olduğu anlamına mı geliyor yoksa satın alırken ilk seçenek Galatasaray kuklübüne ait olduğu anlamına mı geliyor bunu çözemedim ben.

Eğer Galatasaray satın almak isterse opsiyonda olan miktarı sözleşme bitiş tarihine kadar bankaya yatırıp alabiliyor.

Tabi oyuncunun da Galatasaray'ı istemesi lazım.

Ha yani istersek, bonservisini alırız performansı beğenmezsek almayız.Doğru mu anladım?

Hakan Balta gittiğinden beri takım daha iyi savunma yapmaya başladı. Birde Servet gitse zor gol yeriz.

Servet çok iyi oynuyor. Takım savunmasının iyi olması bunun dışında Cana'nın yavaş yavaş monte olması, Ayhan ve Baros'un insan üstü performanslarıyla alakalı. Insua da savunmada başarılı iş çıkarıyor tabii. Yine de iyi bir takım savunmamız yok, kimseyi kandırmayalım. Örneğin 60. dakikaya kadar gol atamasaydık, İBB bizi kontralarla perişan ederdi. Kalecinin tek pasında İbrahim'in kaleye tek başına gelişini hatırlayalım.

Ayhan yerine başka bir adam olsaydı, işte o zaman kara kara düşünürdük. Ve dörtte dördü de biraz zor görürdük.

Rıdvan Dilmen'e göre vasat oyuncuymuş. Denilecek çok şey varda neyse. :o

Servet çok iyi oynuyor. Takım savunmasının iyi olması bunun dışında Cana'nın yavaş yavaş monte olması, Ayhan ve Baros'un insan üstü performanslarıyla alakalı. Insua da savunmada başarılı iş çıkarıyor tabii. Yine de iyi bir takım savunmamız yok, kimseyi kandırmayalım. Örneğin 60. dakikaya kadar gol atamasaydık, İBB bizi kontralarla perişan ederdi. Kalecinin tek pasında İbrahim'in kaleye tek başına gelişini hatırlayalım.

Ayhan yerine başka bir adam olsaydı, işte o zaman kara kara düşünürdük. Ve dörtte dördü de biraz zor görürdük.

servet iyi gorunuyor cunku savunma yapan bir solbek var artik

eskiden takimin sol arka tarafinda 2 tane agir, manevra yapamayan adam vardi cok aksiyordu.

simdi servet sol bek kademesine girmiyor ve cepheden karsiliyor rakibi

saga sola yan kosu yapmayan serveti gecmekte kolay degil tabi.

bence sebep bu

insua surekli ayakta kaliyor serkanda, rakibe tek hamlelik basmiyorlar genelde, yapisip servete zaman kazandiriyorlar.

servet iyi gorunuyor cunku savunma yapan bir solbek var artik

eskiden takimin sol arka tarafinda 2 tane agir, manevra yapamayan adam vardi cok aksiyordu.

simdi servet sol bek kademesine girmiyor ve cepheden karsiliyor rakibi

saga sola yan kosu yapmayan serveti gecmekte kolay degil tabi.

bence sebep bu

insua surekli ayakta kaliyor serkanda, rakibe tek hamlelik basmiyorlar genelde, yapisip servete zaman kazandiriyorlar.

Servet genel olarak çok iyi sadece sol bekle alakalı bir durum değil bu. Tüm kafa toplarını alıyor, gerektiği yerde basıyor gerektiğinde çekiliyor. Topları şişirmiyor, isabetli oynamaya çalışıyor. Bunların Insua'yla bir alakası yok.

Servet genel olarak çok iyi sadece sol bekle alakalı bir durum değil bu. Tüm kafa toplarını alıyor, gerektiği yerde basıyor gerektiğinde çekiliyor. Topları şişirmiyor, isabetli oynamaya çalışıyor. Bunların Insua'yla bir alakası yok.

kafa toplarini aliyor cunku kanattan gelmiyor ortalar

toplari sisirmiyor cunku hakana verip o sisirecegine ben sisiririm demiyor:)

bence boyle durum

aylar once hakanin yerine iyi bir bek olunca servet iyi oynayacak diye yirtiniyordum

cok bariz kusura bakma ama ben demistim:)

takimin bekleri ortalamaya yakin oynasa bile takimda degisiklik oluyor iste.

daha bir oturakli savunmamiz

serkan hata yapsa bile geri kosup adamina yetisiyor

insua sanirim savunmada hic hata yapmadi

yedigi calimlar genelde orta sahadaki cok onemli degil savunma acisindan, top kapmaya calistigi icin yiyor

ama geride oldugunda hic bir topa atlamiyor, ayakta kalip uyuz ediyor sag aciklarini

servet cok alan katetmedigi surece eski formunda olur bence baya iyi olur bu da bizimm icin

kafa toplarini aliyor cunku kanattan gelmiyor ortalar

toplari sisirmiyor cunku hakana verip o sisirecegine ben sisiririm demiyor:)

bence boyle durum

aylar once hakanin yerine iyi bir bek olunca servet iyi oynayacak diye yirtiniyordum

cok bariz kusura bakma ama ben demistim:)

takimin bekleri ortalamaya yakin oynasa bile takimda degisiklik oluyor iste.

daha bir oturakli savunmamiz

serkan hata yapsa bile geri kosup adamina yetisiyor

insua sanirim savunmada hic hata yapmadi

yedigi calimlar genelde orta sahadaki cok onemli degil savunma acisindan, top kapmaya calistigi icin yiyor

ama geride oldugunda hic bir topa atlamiyor, ayakta kalip uyuz ediyor sag aciklarini

servet cok alan katetmedigi surece eski formunda olur bence baya iyi olur bu da bizimm icin

Yavru geyiğin biri göle su içmeye gitmiş. Annesi tembihlemiş halbuki tek gitme diye. Ama işte yavru, bilmiyor gitmiş. Tilki hemen kestirmiş gözüne bunu yanaşmış yanına

"Sen işte sen bilmem ne dağında bana tüküren sen değil miydin bakayım?" demiş. Yavru cevaplamış "İyi ama tilki amca ben hiç o dağa gitmedim ki?"

"Öyle mii?" demiş tilki. "Şimdi hatırladım, sen geçen sene arkadam küfreden geyik değil misin?" geyik cevaplamış "Tilki amca ben 1 yıl önce hayatta değildim ki? 3 ay önce doğdum ben"

Tilki sonunda sinirlenmiş

"Bana bak küçük" demiş "Ben kafaya koydum seni yiyeceğim, o yüzden bırakalım bunları" demiş:D

Seninki de buna benzedi. Haklı çıkmak için döndürmediğin yer kalmamış:asd:

Tabii bu söylediklerinin de etkisi var ama bu derece değil...

Yavru geyiğin biri göle su içmeye gitmiş. Annesi tembihlemiş halbuki tek gitme diye. Ama işte yavru, bilmiyor gitmiş. Tilki hemen kestirmiş gözüne bunu yanaşmış yanına

"Sen işte sen bilmem ne dağında bana tüküren sen değil miydin bakayım?" demiş. Yavru cevaplamış "İyi ama tilki amca ben hiç o dağa gitmedim ki?"

"Öyle mii?" demiş tilki. "Şimdi hatırladım, sen geçen sene arkadam küfreden geyik değil misin?" geyik cevaplamış "Tilki amca ben 1 yıl önce hayatta değildim ki? 3 ay önce doğdum ben"

Tilki sonunda sinirlenmiş

"Bana bak küçük" demiş "Ben kafayı koydum seni yiyeceğim, o yüzden bırakalım bunları" demiş:D

Seninki de buna benzedi. Haklı çıkmak için döndürmediğin yer kalmamış:asd:

Tabii bu söylediklerinin de etkisi var ama bu derece değil...

arada bir fark var

ben bunlari soyledigimde insua falan yoktu:)

herkes servete salliyordu:) hakan ise kral solbekti:) servet hatta kadroya bile giremiyordu

demekki neymis aslinda cok etkisi varmis bunlarin

sende bana tilki diyorsun:)

sabri icinde ayni seyleri soyledim

hala soyluyorum ortalama bir sag bek olsa takimda sabri kadro yuzu goremez diyorum

we shall seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:)

arada bir fark var

ben bunlari soyledigimde insua falan yoktu:)

herkes servete salliyordu:) hakan ise kral solbekti:) servet hatta kadroya bile giremiyordu

demekki neymis aslinda cok etkisi varmis bunlarin

sende bana tilki diyorsun:)

sabri icinde ayni seyleri soyledim

hala soyluyorum ortalama bir sag bek olsa takimda sabri kadro yuzu goremez diyorum

we shall seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:)

Servet'e sallanırken Hakan da gayet payını alıyordu merak etme:)

Sabri konusunda çok yanılıyorsun. Geçen seneki performansı mükemmele yakındı. Şimdi tek tek özelliklerini yazmayacağım bu konuda anlaşamıyoruz seninle.

Herkes kendine yontuyor 4 maç kazandık ya:D

Kimi diyor Cana girdi böyle oldu, kimi sağ-sol bekler olunca böyle oldu.

Lakin iş Ayhan ve Baros'un performanslarında bitiyor kaç maçtır.

Servet'e sallanırken Hakan da gayet payını alıyordu merak etme:)

Sabri konusunda çok yanılıyorsun. Geçen seneki performansı mükemmele yakındı. Şimdi tek tek özelliklerini yazmayacağım bu konuda anlaşamıyoruz seninle.

Herkes kendine yontuyor 4 maç kazandık ya:D

Kimi diyor Cana girdi böyle oldu, kimi sağ-sol bekler olunca böyle oldu.

Lakin iş Ayhan ve Baros'un performanslarında bitiyor kaç maçtır.

sabri kac asist yapiyor yahu sene boyu?

ligin yuzde 30 unda da sakat ayrica hep

ayip ediyorsunuz vallahi

serkan bir macta 2 asist yapti su hali sabriden bin kat iyi

sabri kac asist yapiyor yahu sene boyu?

ligin yuzde 30 unda da sakat ayrica hep

ayip ediyorsunuz vallahi

serkan bir macta 2 asist yapti su hali sabriden bin kat iyi

Neyse, anlaşamıyoruz. İBB yumuşak takım, golleri yiyince de düştüler iyice. Başka maçlarda çok kötü ezerler Serdar'ı.

Antalya'lı futbolcular örneğin, İBB'lilere benzemez;)

Bonservisi ne kadardı İnsua'nın.

Yanindakilere bakarsak baya iyi oynuyo. Ama en iyisi bu ise bahsi gecen bonservis bedeli bu oyuncu icin fazla.

o da bizi bekliyodu:b5:

Geri
Üst Alt