#6 Emiliano Insua

Cevap: #6 Emiliano Insua

Hele bedava Taiwo dururken.:b5:

Taiwo'yu Miguel'e benzetiyorum. Bence daha biraz daha iyi Miguel'den. Ayaklari yere cok saglam baziyo. Hakan Balta'nin hayati boyunca ogrenemedigi kavisli muz ortalarida leblebi gibi her mac yolluyo. Fransa piyasasindan Haldun Ustunel iyi anliyodu, o olsa getirirdi. Taraftari kiracak degil ya :)

Taiwo mu:akansular:

Adam en baba zencilerden biri.Tam Volkan'a layık:happynew:

Taiwo'yu Miguel'e benzetiyorum. Bence daha biraz daha iyi Miguel'den. Ayaklari yere cok saglam baziyo. Hakan Balta'nin hayati boyunca ogrenemedigi kavisli muz ortalarida leblebi gibi her mac yolluyo. Fransa piyasasindan Haldun Ustunel iyi anliyodu, o olsa getirirdi. Taraftari kiracak degil ya :)

Miguel ile Taiwo'yu kıyaslaman biraz yanlış olmuş. Miguel Avrupa arenasında vasat bir sağbek(bizde kral olur o ayrı) Taiwo ise top 5 diyebileceğimiz sol beklerden biri.

Miguel ile Taiwo'yu kıyaslaman biraz yanlış olmuş. Miguel Avrupa arenasında vasat bir sağbek(bizde kral olur o ayrı) Taiwo ise top 5 diyebileceğimiz sol beklerden biri.

O yuzden kiyasladim. Stilleride birbirine benziyo. Yoksa Miguel'i turnuvada izleyen izledi. Tamamen kimya uyusma/uyusmama meselesi ;)

taiwo bize gelmez bence.

Hücumda pek kendini gösteremiyor. Orta ve bindirmeleri daha iyi olmalı.

antep, buca ve ibb... bu maçlarda soldan yediğimiz atak var mıydı? ben pek hatırlayamadım...

Sadece türkiyede değil dünyada her zaman bek sıkıntısı vardır...Avrupanın en elit klüplarinde bile sol bek mevkisinde sıradan ,vasat oyuncular oynayabiliyorlar..Çok kaliteli isimleri saymaya kalksan 3ü 5 i geçmez..

O yüzden İnsua hakkında hala tam olarak fikir sahibi değilim fakat yukarıda dediğim gibi bu konuda çok fazla mükemmelliyetçi olmayalım.

Sadece türkiyede değil dünyada her zaman bek sıkıntısı vardır...Avrupanın en elit klüplarinde bile sol bek mevkisinde sıradan ,vasat oyuncular oynayabiliyorlar..Çok kaliteli isimleri saymaya kalksan 3ü 5 i geçmez..

O yüzden İnsua hakkında hala tam olarak fikir sahibi değilim fakat yukarıda dediğim gibi bu konuda çok fazla mükemmelliyetçi olmayalım.

Volkan Yaman,Hakan Balta'ları izleyen bu taraftara hoş etki yarattığı kesin.

koşup mucadele etmesi , kondisyonunun iyi olması şuan için yeterli bence

ilerde takım birbirine alıstıktan sonra ortalarını paslarını da goruruz

tsn3337.jpg

Hi everyone, we are on the way to Karabuk, will be a long trip but the bus is fantastic! Hopefully we will come back with the 3 point!

:o

3 puanla gelmeyen ne olsun Emiliano ? :asd:

twitterda hala fb.me kullanıyor :D

Adam 40 yıllık cimbomlu gibi.Heyecanlı en azından.

Takımdaki köstebek :D bize bilgi sızdır Emiliano :D

Bu çocuk fazla twitter'da takılıyor, ateşle oynuyor bence. İki gün sonra kötü oynayınca; ''kimisi de twitter'da'' diye tezahürat yaparlar yeğen. :D

Geri
Üst Alt