#6 Emiliano Insua

Cevap: #6 Emiliano Insua

Hagi'de farkina vardi ilk baslarda geldiginde Insua'ya pek fazla sans vermeyen Hagi. Culio ile birlikte cok iyi anlastiklarini gordugu Insua'yi daha fazla oynatmaya basladi. Gercekten cok iyi anlasiyorlar. Insua oyuna girdimi oyunu pozitif yonde etkiliyor

Seviyorum bu adamı, hem çalışkan hem de çok iyi niyetli.

Girdiği andan itibaren sol kanat hareketlendi + soldan atak yemedik.

Sürekli ilk 11 çıkmalı artık.

Hagi hala Insua'yı yedek bırakmaya devam ederse yazıklar olsun :o Hakan Balta çok vasat

Bu adam Hakan Balta'yı havada karada yer, top diye oynar.

Insua varken hakan aşkını devam ettirmeye ne gerek var diye sormazlar mı hagi'ye.:SS:

elimizden kaçırırsak çok pişman oluruz çok. Geleceği parlak çocuğun 21 yaşında daha.

Bursa maçına Çağlar yetişiyormuş..İnsua ile başlamamalı..İnsuayı bende çok tutuyorum ama bu maç değil;)

Stoperde Balta oynayacak gibi..Çağlarda oynarsa en azından hava topları,Kademe anlayışımız iyi olur..İnsua zaman zaman çok adamda kaçırıyor.Çağların Stoper özelliğindende yararlanabilir..

Insua varken hakan aşkını devam ettirmeye ne gerek var diye sormazlar mı hagi'ye.:SS:

Yabancı sınırı olduğunu söylemezler mi sana?İnsua olsa neden Kazım sahada Pino yedek dersiniz,Pino,İnsua oynasa neden Arda sahada Kewell yedek dersiniz .Bir rahat verin yahu Hagi´ye .

hakan baltaya artık tahammül edemiyorum...

hakan baltadan kat kat iyi..insua oynamalı bekte.

Bursa maçında H.Balta stoperde,İnsua sol bekte olacak gibi.

bi acayip kilo almış gibi duruyor.yüzü şişmiş

İnsua vasat bir futbolcu olarak duruyordu hep. Culio sahada iken bu çocuğa birşeyler oluyor, çoşuyor neredeyse. Culio yararlı bir transfer olarak kalmadı, İnsua için doping oldu sanki.

Geri
Üst Alt