#6 Emiliano Insua

Cevap: #6 Emiliano Insua

insua'yi övüyorsunuz tamamda ...

bugün yedigimiz 2 gol'de de onun hatasi var...

bende ileri cikislarini begeniyorum ama defansi zayif

insua'yi övüyorsunuz tamamda ...

bugün yedigimiz 2 gol'de de onun hatasi var...

bende ileri cikislarini begeniyorum ama defansi zayif

Ofansif anlamda iyi defansif zayif => Insua

Ofansif zayif defansif zayif => Balta

Ofansif zayif defansif guçlu kronik sakat => çaglar

Gerçekçi olmak gerekirse ben seçenegimi yaptim :) Ama ondan iyi bir sol bek bulursak, iyi bir alternatif olur Insua

Yabancı kontenjanını dolduracak kadar iyi sol bek değil kanaatimce.Daha iyileri bulunabilir.

ilk golde hatasi var denebilir ama cahenin golunde o boyuyla nasil zip[ladigini bir agir cekimde izlerseniz hata yapti derken yablis yaptiginizi anlarsiniz

hic bir kafa topu pozisyonunun icinde olmayan servetde dikkatlerden kacmasin

O zaman ya yerli ust duzey bir solbek bulmaliyiz yada 5 milyon'dan fazla verip kaliteli bir yabanci almak gerek

galatasarayda ki en iyi maçı idi. goller duran top zaten uzun adamlar atıyor golü nasıl insuanın hatası oluyor bunu diyenler farklı maç mı izledi? adam kademe hatası mı yaptı birebir de mi geçildi onun hatası oluyor duran top takımdaki uzunların hatası olur insua zaten kısa oyuncu vermeyecen ona uzun adam tutması için o zaman.

Çağlar'ın ne olacağı belli değil, sık sık sakatlanmasa Insua'ya gerek kalmaz diyeceğim ama ona da hiç belli olmuyor. Yabancı kontenjanını sol beke harcamaktan yana değilim. Tam bir paradoks oluştu kafamda.

2. golde hata Gökhanın.

ona bile tam hata diyemiyorum

acayip bir orta acayip bir yukseklikte adamin kfasinin kenarina omuzuna falan carpip 90 a gidiyor

ha hatasi su olabilir

onune gecmeliydi cahenin belki ama oradada insua var

cok bisey diyemem

ama ilk golde insuanin zenci arkadasa daha yakin oynamasi gerekirdi

Dünkü macin yildizlarindan biriydi. Kalmasina karsi degilim ama 4-5 Milyon bonservis Insua icin cok fazla. O paraya daha iyisi bulunur.

Insua zaten serbest kaliyormus sezon sonu. Sözlesmesi bitiyor.

Ileri cikislari iyi olsada defansif anlamda zayif.

Daha iyi bir solbek bulmamiz lazim.

Yarim yamalak oyuncular yüzünden bu sezon basimiza gelmeyen kalmadi. Artik bu Transfer isini ciddiye almamiz gerekiyor. Siradan veya iyi bir alternatif olur diye oyunculari kadroda tutmamak gerekiyor eger yetersizler ise.

sabriyi ortasahada deneyen hocalar.insua yı neden sol çizgide hücuma dönük denemez.hadi onu geçtim,neden kadroda herhangi biryere koymazda bize çağları baltayı izletir ?

Liverpoolla bu yaz kontratı bitiyor diye biliyorum ...

yabancı hakkımızı daha kaliteli oyuncularla doldurmamız lazım. kötü oyuncu demiyorum bu adam için ama ekstra bir özelliğini göremedik pek.

Saglam bir Hakan bu takimin ideal sol bekidir. Insua falan bunlar hikaye.

Geri
Üst Alt