#6 Emiliano Insua

Cevap: #6 Emiliano Insua

13103373.jpg
Ersan34.jpg

webaslanlari_sabri_sarioglu.jpg
------------------------------
1b211d5f02553eceff2de0993d6f25a3.jpg

sol taraftan bitane bile orta gelmedi rakip tarafindan,hucuma da destek verdi,balta ile arasinda daglar kadar fark var.

insua gibi sol bek bulmak cok zor,yerli bi sol bek yok zaten ondan dolayi insua yuzde yuz kalmali.

Ne sağlam Hakan'ı.Bugün Anket yapılıyor,Hakan açık ara takımın en kötü oyuncusu seçiliyor, minimum 10 maçta takımı direkt olarak yakıyor ve bazıları halen Insua'ya sallıyor.Insua takımı yakacak kadar bile oynatılmadı, sallamanızın anlamı yok.

Düzenli forma giymemesine rağmen takımın en fit adamlarından helal olsun..

Bu çocuk çok iyi inşallah bonservisini alırız..

Yetenekli adam arkadaş kim ne derse desin aklı başında oynuyor..

Kalacağı garantileşirse çok daha iyi performans alırız diye düşünüyorum..

Güzel mi oynadi dün?

Golde bir kere gördüm yanilmiyorsam, arka direkte pek güzel is yapmiyordu))

Gerets gelirse bu adam coşar gibime geliyor, tabi kalırsa.

Futbolcu olduğunu unutturan bir sürecin ardından hiç fena değildi bence.

Saglam bir Hakan bu takimin ideal sol bekidir. Insua falan bunlar hikaye.

Sağlam bir Hakan mı? Adamı her maç oynattılar adamda ne ruh vardı, ne de istek, ama İnsua oynamadığı maçlarda bile kondüsyonunu korumuş, hep diri çıktı sahaya(bu adam kiralık üstelik), sağlam Hakan Balta'yı bekleyeceğime İnsua'yı banko sol bek te oynatırım, neymiş bu Hakan Balta anlamadım gitti, hala bu adam savunuluyor.

"Sağlam bir Hakan Balta" kadar büyük bir ironi duymadım.

h.balta saglamken nesini gördük arkadaslar ??!!

sanki messi'den bahsediyorsunuz...hadi messi'yi gectim...sanki arda'dan bahsediyorsunuz...

balta zaten düz bir oyuncu...eskiden defansif anlamda cok saglamdi, bindirmeleri zaten zayifti...simdi defansif anlamda da gerilemis...

insanin bir hedefi olmayinca ve paraya da doyunca dogal olarak motivasyonu da düsüyor...balta'yi bugün yollasak 1 sene sonra sirasi ile 2. 3. lige düser

adam'da bir kere ruh, istek, azim ve kisisel hedef yok

Şu çocuktan adam gibi faydalanamadık yazık valla kiralık olmasına ragmen yurekten oynuyor ayrıca yasına gore iyi bir futbol bilgisi var bindirmeleri ve dayanıklılıgı da gayet iyi.Mutlaka alınması lazım ama hiç sanmıyorum.

Kalmali. net. dünyada sol bek kolay yetismiyor. Balta'ya artik kimsenin tahammülü kalmadi. Caglar da müzmin sakat. bekler günümüzde artik cok önemli. böyle kalitelisini bulmusken yollamak aptallik olur.

hagi bu adamı yedi ya helal olsun onun hocalığına

Türkiye Ligi için bulunabilecek en iyi hücumcu beklerden biri.

Sürekli bindirme yapıyor.

Önünde Arda gibi düzgün bir açık olursa çok faydalı olur.

Rakip kanatların çıkmasını önler.

Takımda kalabilecek oyunculardan.

Bana sorsalar kim kalsın önümüzdeki sezon diye

Arda Turan, Baros, Çağlar, Culio, Yekta, Emre Ç, Sabri, Cana isimlerini bu listeye mutlaka yazarım.

Sanirim yanlis anlasildim. Hakan'in ölüsü bile Insua'dan iyidir. Anlamak için maçlari daha dikkatli izlemek yeterli.

Geri
Üst Alt