#6 Emiliano Insua

Cevap: #6 Emiliano Insua

Hakan+Caglar bi insua etmez

Takımda ayakta kalan nadir insanlardandı. Kalırsa gelecek sene çok iyi olur.

Emiliano Insua: "Umarım yeni yönetim beni burada tutar, çünkü Galatasaray'da kalmak benim en büyük hayalim."

Emiliano Insua: "Umarım yeni yönetim beni burada tutar, çünkü Galatasaray'da kalmak benim en büyük hayalim."

Maç sonundaki açıklaması.

İşte yedek kalsada,kiralık olsada profesyonellik bu İnsua..

Emiliano Insua'nın futbolunu beğenen olur beğenmeyen olur ama çocuk oynasada oynamasada asla küsmüyor takımına destek veriyor.Tşk İnsua..

insua-an%C4%B1l.jpg

işte profesyonelligin resmiyet kazandıgı KARE..

Profosyonel diye gecinenlere KAPAK olsun..

Canla başla oynayan nadir oyunculardan. Mutlaka takımda kalmalı. İnsua oynadığı sürece Arda'da çok iyi performans gösteriyor.

Umarım ileriki yıllarda bu adam bizde oynamıştı ama takımda tutmadık diye üzülmeyiz...

Sen o formayi giyen Turklerden daha Galatasarayli, daha candan, daha yurekten baglisin. Adam gibi adamsin. İnsallah seneye de bizimle olacaksin.

Insua'nın neresi iyi Allah aşkına kaptırdığı topta arkasına dönüp kovalamadı bile, ayrıca bindirme yapmak sadece bu adamın çok iyi futbolcu olduğunu göstermez. Defansif özellikleri çok zayıf.

Ofansif olan her bek oyuncusu arkasına adam kaçırır zaten. Ramos-Maicon-Alves bu adamlar robot değil. Çok öne çıkan bi bek oyuncusuysan arkanda açık verirsin. Bunun kaçarı yok çünkü bu da insan. Sen bi orta yaparsın topa kimse dokunamaz bi uzun pasla top senin mevkin sol beke falan gelir. Oraya deparı basana kadar zaten iş işten geçer. Yoksa Çağlar-Hakan gibi hiç ileri çıkmasa İnsua'da açık vermez. Hiç yorulmaz da zaten paşa paşa geride takılır.

Artik bundan sonraki maçlarimizi Insua ve Cana için seyredecegim, onlara destek olacagim... Destek olalim ki, bu iki ASLAN, seneye de bizde kalsin... InsuaCAN...

o şutu çekmeseydi kimse iyi oynadığını göremicekti gene. böyle adamlarız malesef :)

insua seneye kalmamalı. ben bukadar dengesiz oyuncu görmedim. caglar bundan cok daha iyi oyuncu. allahaskına 2 cıkısına aldanmayın. nasıl sacma sapan topları kaprtırdıgını gördük. seneye kalmamalı..

hücum futbolu oynamak icin insua bize gelebilecek en ideal bek'lerden...

lakin defansif anlamda zayif.

ama yasinin genc olmasi ve potansiyel sahibi olmasi onun artilari.

acikcasi kararsizim.

eger daha iyisi bulunamayacak ise kesinlikle kalmali.

caglar ve balta ile kesinlikle yürümez. ki balta ile yollar sezon sonu kesinlikle ayrilmali. ibret-i alem olsun. bu kadar vurdum duymaz bir insan gs'de oynamamli.

insua seneye kalmamalı. ben bukadar dengesiz oyuncu görmedim. caglar bundan cok daha iyi oyuncu. allahaskına 2 cıkısına aldanmayın. nasıl sacma sapan topları kaprtırdıgını gördük. seneye kalmamalı..

Arkadasim, adamlarin daha yasi genç... 15 yillik profesyonel futbol hayatlari yok... Hata yapa yapa ögrenecekler... Biz hatalarina sabredelim, onun gibi zeki çocuk hatasindan ders alacaktir... Her zaman olmus futbolcu pesinde kostugumuz için, istikrar yok, futbolcular sisteme uymuyor... Insua Liverpool'de sene de 40 maç yapmis bir adam, bu bile büyük bir tecrübe... Elinden göndereceksin, yerine daha iyisini mi alacaksin ?

Kiralık olmasına rağmen takımına bu kadar bağlı olan bir yabancı görmedim.Mücadele ediyor elinden geleni yapmaya çalışıyor.Umarım kalırsın INSUA...

Arkadasim, adamlarin daha yasi genç... 15 yillik profesyonel futbol hayatlari yok... Hata yapa yapa ögrenecekler... Biz hatalarina sabredelim, onun gibi zeki çocuk hatasindan ders alacaktir... Her zaman olmus futbolcu pesinde kostugumuz için, istikrar yok, futbolcular sisteme uymuyor... Insua Liverpool'de sene de 40 maç yapmis bir adam, bu bile büyük bir tecrübe... Elinden göndereceksin, yerine daha iyisini mi alacaksin ?

valla ben sol beke yabancı hakkımı kullanmam hele bu adam alves bale gibi bir bek degilse. gerci insua onların yarısı bile etmezde neyse. ben bu cocukta potansiyel göremedim. tabi buda senin görüşün..

Geri
Üst Alt