#6 Emiliano Insua

Cevap: #6 Emiliano Insua

valla ben sol beke yabancı hakkımı kullanmam hele bu adam alves bale gibi bir bek degilse. gerci insua onların yarısı bile etmezde neyse. ben bu cocukta potansiyel göremedim. tabi buda senin görüşün..

Abi soylermisin hangi oyuncumuzda potansiyel oldu'da ke$f ettik bu sezon ? Adam'da diyelim potansiyel yok, yinede bindiriyo, orta açiyo, duvar paslari deniyo, kendini yirtiyo, çalim atiyo, daha ne istersiniz ? Maicon'mu gelsin ?

Allah askina Caglar gibi müzmin sakat olan bir adamla sezona mi girilir?? Hakan'i zaten futbolcudan saymiyorum. bulmusun genc, zimba gibi yürekli ve kaliteli futbolcuyu. cocuk da kalmak istiyormus zaten. alacaksin abi. yillardir sol bek, orta saha önemli degil diye diye bu hale geldik. FB brezilya milli takiminin sol bekini oynatiyor biz Balta gibi bir rezili. yeter artik ya. Bekler günümüz futbolunda cok önem kazandi. son iki macta Insua sayesinde cok rahat mac izledim. helal olsun cocuga. mutlaka kalmali.

Abi soylermisin hangi oyuncumuzda potansiyel oldu'da ke$f ettik bu sezon ? Adam'da diyelim potansiyel yok, yinede bindiriyo, orta açiyo, duvar paslari deniyo, kendini yirtiyo, çalim atiyo, daha ne istersiniz ? Maicon'mu gelsin ?

valla benim gördügüm bu adam seni her türlü yakabilir. sırf kalmak istiyo diye ben adamı takımda tutmam. culio bile sol bek oynayabilir bak ona güvenirim. eski takımında sol bek oynamış biri.

valla benim gördügüm bu adam seni her türlü yakabilir. sırf kalmak istiyo diye ben adamı takımda tutmam. culio bile sol bek oynayabilir bak ona güvenirim. eski takımında sol bek oynamış biri.

Bence yakmaz oynadıkça alışır pozizyon bilgisi falan çok iyi adamın.

bu adamda koordinasyon eksikligi var. dengesiz bir oyuncu. tabi bunlar benim gördüklerim. bizim klüp bu adama 7 milyon euromu verecek almak icin hic sanmam.

2 sezon boyunca o koordinasyon eksikliklerinin babasını gördük biz. Hemde MİLLİ TAKIM patentli oyuncularımızdan.

bence bu adam yeteneksiz değil sadece kondisyon eksiği var e bide kaç maç yaptı tam anlaşamıyor takımla en önemliside çoğu yerliden daha çok galatasaraylı!

abi bu adam liverpoolun ilk 11 oyuncusuydu, yanlis hatirlamiorsam 26 macta oynamisti

yerine daha iyisi bulunmayacaksa kalsın. yoksa balta ile çağlara güven olmaz

çok beğendiğim bir oyuncu ama Galatasaray'da kalmak istermi onu bilmem gelirken kendimi gösterip forma şansı bulabileceğim bir kulübe geldiğim için mutluyum demişti tabi Liverpool onu geri almak istermi orası meçhul.

Ucuza kendini bu kadar kulübe ait hissedicek.(hatta kiralık olursada buna rağmen böyle davranıcak), gelişime açık olucak, ümit vericek, genç birini bulabilirsek.

Gitsin.

Ha bulamayacağımızı bildiğimden rahatım.Göndermek hata olur seneler sonra iç çekeriz.

Alışkınız nasılsa.

Ucuza kendini bu kadar kulübe ait hissedicek.(hatta kiralık olursada buna rağmen böyle davranıcak), gelişime açık olucak, ümit vericek, genç birini bulabilirsek.

Gitsin.

Ha bulamayacağımızı bildiğimden rahatım.Göndermek hata olur seneler sonra iç çekeriz.

Alışkınız nasılsa.

Bizimkilerin ucuza bulduğu futbolcu ya son demlerindedir ya da kabiliyetsizin tekidir. İnsua'da bunlara tuzlu gelecek hata yapacaklar. Ama dur bi dakika daha Polat ve Sezgin'in bizde yarattığı şu psikolojiyi atlatamamışız. Onların dönemi bitti Aysal ve ekibi umarım iyi işler yapar.

çağlar insuadan daha iyi bir sol bektir

bu nedenle insuanın gitmesi çok şeyi değiştirmez

tabi çağlar yine sık sakatlanmazsa

Çağlar'a güvenmiyorum. Ne zaman baksam salonda çalışıyor veya tedavisi yapılıyor. Gökhan Zan vol2.

Umarım yeni yönetim bonservisini alır.

Baltayla Çağlar'a güvenemeyiz.

4 milyonun uzerinde ise birdaha dusunurum onun altinda her deger icin cok iyi topcu

Geri
Üst Alt