#6 Emiliano Insua

Cevap: #6 Emiliano Insua

Umarim Ünal baskan bu cocugu göndermez.

Niye oynamaz ki geçen hafta gayet iyiydi.Ne yapmaya çalışıyor bu Ünder anlamış değilim.

neyse caglarinda foyasi ortaya cikti

artik caglar insuadan iyi diyenler olacagini sanmam:)

Hazard'dan top çaldı diye Insua artık king.

Zamanında Hakan Balta'yı da C.Ronaldo geçememişti :asd:

Tamam top çalmasını es geç, yavaş diyenler var, neresi yavaş peki?

Ve de şunu söyleyim, Hakan Balta form tutacak diye çıldıracağıma, İnsua'yı izlerim futboldan soğumamış olurum.

Tamam top çalmasını es geç, yavaş diyenler var, neresi yavaş peki?

Ve de şunu söyleyim, Hakan Balta form tutacak diye çıldıracağıma, İnsua'yı izlerim futboldan soğumamış olurum.

tek sıkıntısı biraz yavaş olması ve kademeye girme konusunda zaman zaman zaafiyet göstermesi

bunların dışında örneğin oyun zekası bir sol beke göre çok iyi

yav cagların bi sakatlıgına laf edebilrisniz. gol yedigimiz pozisyonda kademede gene caglar var. aykutun hatasıyla gol olmuş. insua bizim sol bekte oynayacak biri degil. oynayacaksa culio sol bek olabilir. clujdada sol bek oynayan biri. cok istiyosanız culio oynar.

Oynar arkadaşım oynar.Gittikten sonra değeri anlaşılacak gençlerden biri kendisi.

Geri dönüşü olmaz artık. Güle güle.

ben istemiyor kiralik futbolcu :)))) adama yeterince sans vermedik kazmalari oynattik tum sene

Bence bu sezon oynadığı her maçta başarılıydı.

Sezonun nadir başarılı isimlerinin arasına yazıyorum İnsua'yı.

İnş alınır ben çok isteyenlerdenim. Diğerlerine göre daha başarılıydı ve genç bir oyuncu sonradan yine ah vah demeyelim

Siz takmayın kafanıza seneye Balta ve çağlar var yeter bıze demi ....

Insua kalsın ve banko oynasın ondan iyi kimi alcaz zaten ? Maicon'umu veya taızo'yumu ?

Alsak alsak yıne bank asya'dan dandik bir oyuncu alcaz

Dünyada sol bek kıtlığı varken, bu kardeşimizi kişisel kaprisler uğruna harcadık. Yazık.

Milli Takım'da Hakan Balta'yı tercih eden Fatih Terim'in yabancı kontenjanı dolayısıyla Insua'yı isteyemeyeceğini tahmin ediyorum.Heh,gerçi Fatih Terim bizim Balta'yı EURO 2008 günlerine döndürebilirse ne ala.

Geri
Üst Alt