#6 Emiliano Insua

Cevap: #6 Emiliano Insua

arkadaşlar insua gerçektende gitti mi ?

insua ancak saglam 2 defansla oynayabilir çünkü defansif yönü yok

Ben şimdiden söylüyorum :) 'Ah vah' :)

[video=youtube;r8b2B2GiAUI]https://www.youtube.com/watch?v=r8b2B2GiAUI[/video]

Güle-güle.Gönül isterdi daha başarılı performans sergileyip uzun yıllar bu kulübe hizmet edesin.Futbol hayatında başarılar.

İleride pişmanlığını yaşamayız inş. Seni takip etmeye devam edeceğim aslan parçası :)

Dünkü maçta Insua :

[video=youtube;LMME1QNRjLU]https://www.youtube.com/watch?v=LMME1QNRjLU&feature=player_embedded[/video]

Maçtan önce büyük destek vardı kendisine. O da alkışlayarak ve maçtan önceki ısınmada taraftarın önüne gidip, yumruk şovu yaparak karşılık verdi. Keşke tekrar bizde olsaydı İnsua. Eminim ki gerek Hakan'dan, gerekse Çağlar'dan daha iyi bir isim. Bugün bir kez daha sempatimi kazandı.

Maçtan önce büyük destek vardı kendisine. O da alkışlayarak ve maçtan önceki ısınmada taraftarın önüne gidip, yumruk şovu yaparak karşılık verdi. Keşke tekrar bizde olsaydı İnsua. Eminim ki gerek Hakan'dan, gerekse Çağlar'dan daha iyi bir isim. Bugün bir kez daha sempatimi kazandı.
Liverpool taraftarlari bile sasirmis nasil bu kadar geriye gittigine. Bu macta cok kotu oynadi dogrusunu soylemek gerekirse.

Thanks to the fans of Galatasaray for the support today and i will never forget that! This means that i did anything in the club!

Galatasaray taraftarlarına bügün verdikleri desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum ve bunu hiçbir zaman unutmayacağım! . Bu demektir ki ben bu kulüp için herşeyi yaptım.

bu adama kanim isindi ya bence iy oynamamasinin sebebi galatasaraya olan sempatisi..

Maşalla.

Galatasaray taraftarlarına bügün verdikleri desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum ve bunu hiçbir zaman unutmayacağım! . Bu demektir ki ben bu kulüp için herşeyi yaptım.

Herşeyi değil, bu kulüp için bişey yapabilmişim demek istemiş

Hakan Balta sansa bala da olsa arada sırada top falan kesiyor. Insua'da defans denen kavramın bas harfinin tek cizgisi bile yok. Bindirmeleri, hızı ve teknigi fena degil ama sadece bunlar büyük takımın bek oyuncusu olmaya yetmez.

Geri
Üst Alt