#6 Emiliano Insua

Cevap: #6 Emiliano Insua

sporting de iyi oynuyor

takımı sahiplenici bir özelliği vardı insuanın. yani istediğimiz aradığımız tipte adamlardan. şu takıma iyi giderdi ama bize daha büyük sol bekler lazım.

Bitmeyen, tükenmeyen enerjisi var sürekli ileri geri oynuyor. Paslarını geliştirmiş. Fiziği daha iyi. Daha akıllı oynamaya çalışıyor.

ilerde iyi bir takımda görürsek şaşırmayalım

Bizde oynarken hiç beğenmiyordum ama Sporting'de iyi oynuyor.

Hagi'ye kizamiyorum, ama onun yüzünden kaçırdık insua'yi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bizde oynarken defansif açıdan açıklar veriyordu o yüzden beğenilmiyordu, fakat gözden kaçırdığımız birşey var bu adam bizde oynarken 21 yaşındaydı yahu..

türk medyasina ve galatasaray taraftarlarina ders veriyor, okadar dedik saglam bir ortamda cosar diye. Terim'in eline düsseydi görürdüm simdi sizi.

Bizde oynarken defansif açıdan açıklar veriyordu o yüzden beğenilmiyordu, fakat gözden kaçırdığımız birşey var bu adam bizde oynarken 21 yaşındaydı yahu..

Adam kaç maç oynadı ki açık veriyordu takıma alışamadı bile çalışkan bir oyuncuydu ileri geri uğraşırdı.

Insua 1 açık veriyorsa Balta 10 açık veriyordu. Geçen sene Balta Galatasaray tarihinin gelmiş geçmiş en kötü performanslarından birini göstermiştir üstüne her maçta oynamıştır.

bok gibi adamdi NOKTA

tabi takım kötü olunca herkes kötü takım iyi olunca hakan balta bile iyi. hani siz şekilsiniz yaaa

Geri
Üst Alt