#6 Fredrik Midtsjö

Milföy daha çok Oliveira'nın yedeği olur, bununla beraber Mertens'ten ekonomik faydalanılan anlarda onun da back up'ı olur.

Oyuncuyu tanımıyorum ama çok kritik bir özelliği var gibi o da dribbling. Ülkedeki orta sahalar için en fark yaratıcı nokta odur, Melo'yu futbolculuk anlamında en çok öne çıkaran yönü de dribbling kalitesiydi.

Bu adam sessiz sedasız geldi ama Torreira gibi kendiside Galatasarayımıza fazlasıyla katkı sağlayacak. İyi bir performans sergilerse takımın en önemli dişlilerinden biri olacaktır.

Çok duygusal bi milletiz.. başarılı olmanın sessiz sedasız gelmesiyle veya davulla zurnayla karşılanmasıyka gram alakası yok..

Sadece üzerindeki vaskı birazcık az veya fazla olur...

Transfer işi biraz da şans işi.. oyuncunun aiyidetlik duygusuyla klube bağlanma işidir..

Melo gibi.. hagi gibi.. sorunlu oyunculardaı ama koca klubü sırtlarında taşıyıp nice başarılar eşde ettiler...

Umarım tutar..

İlk duyduğumda beklentim yüksekti. Videolarını da beğenmiştim. Az'nin bazı eski maclarını izledim ve beklentim düştü açıkçası. Bu arkadaş ta sorumluluk alan ve liderlik özelliği olan bir futbolcu değil. Olmalı mı o da tartışılır zaten. Ama faydalı bir takım oyuncusu olacağı yönünde beklentim var.

Geri
Üst Alt