#6 Fredrik Midtsjö

Çok rahat, çok profesyonel...

Direk kendini gösterdi olması gereken yerde oluyor en önemli şey pozisyon bilgisidir berkan ortasahada ama hic goremiyorduk herifi.

Son düzenleme:
Çok iyi futbolcu yahu. Çok tempolu ve doğru oynuyor ayrıca her şey var adamda. Bu yok 6 yok 8 yok 8.5 vs numaralar aslında oyunu bütünsel oynayamayan tek yönlü oyunculardan sonra türedi. "Top çalmıyor pas eh işte o zaman 8 diyelim. Hücuma bazen çıkıyor ama gol çok atamıyor e o zaman 8.5 olsun, çok top kazanıyor ama ayak yok ona 6 diyelim vs." mitsö 6 - 8 - 8.5 ne verirsen oynar maşallah.

Ayrıca bu transfer Okan hocamın ne futbolcudan ne kadar iyi anladığını da gösterir. Böyle devam...

Taraftar haftaya gereken ilgi ve alakayı gösterir bence. Savasan her oyuncuyu sevmisizdir.

maçta farketmiştim bunu. topu yayda gomise vermeden önce aldığında rakipler orta sahayı yeni geçiyordu. tek oyuncunun oraya koşusu stoperleri geri adım atmaya yöneltti, topu alan midşö de gomise bombos pas verdi. bir kişi fazla gitmemiz o bölgeye golü getirdi. gomis güzel vurdu ama ilk seferin ikinci de midsönün payı yüksek.

Adam ilk defa takimla oynuyor ve nerde ne zaman olacagini biliyor mevzu bu abartmiyorum bu adami kesemez sergio felan.

İyi başlaması önemliydi. Zamanla aidiyet duygusu da arttıkça daha iyi olacaktır.

w2N0HKI.png

Geri
Üst Alt