Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
okan hocanın sistemine cuk oturdu bence. sürekli top kapıp atak tazelememizi sağlıyor ve üstüne hat kıran driblingleri de var bazen.bence baya iyi, önde kaptığı toplar çok önemli
Yabanci siniri 10 olmadigi surece Muslera’yi ilk 11e yazan adamin iyi teknik adam olma ihtimali yok. Torreira ile Midtsjo kismina katiliyorum.yabancı sınırı 1 ise muslera oynar
yabancı sınırı 2 ise muslera torreira oynar
yabancı sınırı 3 ise muslera torreira miçö oynar
sonrası hoca inisiyatifi olur
Dün kalede Okan olsa ilk yarı 2 atmıştı ADSYabanci siniri 10 olmadigi surece Muslera’yi ilk 11e yazan adamin iyi teknik adam olma ihtimali yok. Torreira ile Midtsjo kismina katiliyorum.
Bunlarida tutamayacaksa futbolu biraksin okan.Dün kalede Okan olsa ilk yarı 2 atmıştı ADS
ist maçını izleBunlarida tutamayacaksa futbolu biraksin okan.
Gerçekten bende beğendim driplinglerini takımda bunu yapacak oyuncu eksikliği var bunun üstüne gitmeliyiz .okan hocanın sistemine cuk oturdu bence. sürekli top kapıp atak tazelememizi sağlıyor ve üstüne hat kıran driblingleri de var bazen.
Ilki neyse de 2. top gercekten zordu. Muslera iyi kurtardi ama her turlu yerli kaleci isterim. Ilk isimiz gol atmak olmaliBunlarida tutamayacaksa futbolu biraksin okan.
Onu hic bir kaleci yemez ama her kalecinin de bi hata yapma lüksü vardir. Hele ki hazirlik macinda. Muslera ne hatalar yapti kariyerinde say say bitmez. Ama yinede Okan GSin kalecisi degil orasi ayri bi konu. Yanliz dünkü kurtarislari da abartmayalim.ist maçını izle
sen küçümsüyorsunOnu hic bir kaleci yemez ama her kalecinin de bi hata yapma lüksü vardir. Hele ki hazirlik macinda. Muslera ne hatalar yapti kariyerinde say say bitmez. Ama yinede Okan GSin kalecisi degil orasi ayri bi konu. Yanliz dünkü kurtarislari da abartmayalim.