#6 Fredrik Midtsjö

Sanki 10 kişi harikalar yarattı da bir Midtsjö kötüydü. Adam kafasını kaldırdığında pas verecek 1 kişi bulamadı bütün maç.

herif bi posyonda mecburen 3 kişiyi çalımladı dar alanda

Her oynadığı kötü Maç sonu ben bunu eleştirecem.Transferlerimizin arasında en kötüsü bu isim.Ne o ödenen bonservisi hak ediyor ne de diğer futbolculara hocaya edilen hakaretler yapılırken eleştirilirken bunu göz ucuyla unutmayı hak ediyor..

Maci tekrar izlemesi gereken renkdaslarim var maalesef.

Gayet de sonradan giren en etkili oyuncumuzdu. Kendi pozisyonu disinda oynadi ilk 10dk kadar hatta. Cok net iki pasi var ki birinin gol olmasi gerekiyordu, Emirhan'a gitmeseydi belki de. Kerem'i birkac kez pozisyona da soktu.

Son düzenleme:
Oyuna sertlik katar diye bekledim ama top rakipteyken kayboldu. Onun disinda emine attigi pas iyiydi

bu arkadaşın şuan torreirayı kesmesi lazımdı aslında. son durumu ne acaba az buz para da vermedik yaşına göre

bu arkadaşın şuan torreirayı kesmesi lazımdı aslında. son durumu ne acaba az buz para da vermedik yaşına göre

Torreira ya daha çok para maaş ve beklenti verdik kesilmesi çok zor
Kariyerli gönderilme korkusu olmayan bir hoca olsa başımızda atıyorum jesus terim filan çoktan bu dediğin olurdu torre öyle ahım şahım oynamıyor
Kayseri maçının günahı buna çıkarıldı bir de
O maçta herkes kötüydü halbuki

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Macin heyecaniyla mi yoksa kacan gollere sinirle mi bilmiyorum ama ismini sadece girerken duydum.

Belki yetmişlere doğru Mertens’in yerine girseydi skoru daha da açabilirdik. Dikine oynamayı seven ve tek pasa müsait yapısı iş yapardı.

Geri
Üst Alt