#6 Fredrik Midtsjö

Futbol ve hele de transfer böyle bir şey işte. Abdülkerim-Oliveira-Torreira-Mertens-İcardi-Rashica dan ikisi daha tutmasa, biri uzun süreli sakatlık geçirse de ligden kopsaydık, ben dahil, Seferovic-Midtsjö-Yusuf transferlerine ekler, Dursun Özbek ve Erden Timur' u yerin dibine sokuyor olurduk şu an. Oysa mesela Midtsjö için Okan Hocanın ısrarcı olduğunu Erden Bey daha o zaman bizzat söylemişti...

Bu herif sakatlandı yedek 8 numara yok ne yapacağız?

Bu adama ne oldu forumda kimse beğenmiyor ama bence kaliteli bir oyuncuydu hele ilk geldiğinde çok daha iyi oynuyordu pasları kaliteliydi defans hücum arası bloklar arasi iyi geçiş yapıyordu. Torreranin formsuz olduğu mertensin olmadığı günde berkandan önce ilk 11 yazılırdı en kötü hoca oyunu skoru tutmak için değişiklik yapıyordu ise yariyordu.Konya maçında orta sahayı tamamen boşalttık hala inanamıyorum.

Bu adama ne oldu forumda kimse beğenmiyor ama bence kaliteli bir oyuncuydu hele ilk geldiğinde çok daha iyi oynuyordu pasları kaliteliydi defans hücum arası bloklar arasi iyi geçiş yapıyordu. Torreranin formsuz olduğu mertensin olmadığı günde berkandan önce ilk 11 yazılırdı en kötü hoca oyunu skoru tutmak için değişiklik yapıyordu ise yariyordu.Konya maçında orta sahayı tamamen boşalttık hala inanamıyorum.
Sakatti en son

Rotasyonda kesinlikle kazanmalıyız bence önemli bir alternatif.

50% hakkımı helal ediyorum kendi adıma. Bir maç daha kurtar tamamdır (y)

Geri
Üst Alt