#6 Fredrik Midtsjö

Aslında 20/21 sezonu hem biz hem de fener tarafından beşiktaşın şampiyonluğu son 7-8 hafta kala kabullenilmişti kimse böyle bir senaryo beklemiyordu o yüzden bizi çok etkilemedi ama fener Sivasspor'u yenseydi 1 puan önde rakiplerin maçına bakmaksızın son maç aldıkları taktirde şampiyon oluyorlardı onlara koymuştur. :asd:
O zaten
2006
2010
2012
2020
Fb icin travmalar. Adamlar sivasi evindr yense sampiyonlardi xd

O zaten
2006
2010
2012
2020
Fb icin travmalar. Adamlar sivasi evindr yense sampiyonlardi xd
Bunlar sadece son haftalarda olanlar 2007-08 sezonunda 30. hafta Ankaraspor deplasmanında Kezman penaltıyı atsa 1-3 olacak bizim sahaya 2 puan önde geleceklerdi. Kezman Alex'in elinden topu aldı penaltıyı kaçırdı son saniye yediler yıkıldılar.

2014-15 sezonunda 31. hafta küme düşmüş Erciyesi iç sahada yenemediler berabere kaldılar puan farkını 3'e çıkardık ve beşiktaş maçı için beraberlik kredimizi oluşturmuştuk.

Sanki sürekli oynasa gol katkısı verir gibi ama nasıl oynayacak, zor

inşallah attığı gol şampiyonluk golü olur da mutlu bir şekilde uğurlarız kendisini.

bu kadar maç eksiğiyle bu kadar boktan oynaması normal

Ben bunu da beğenmedim ilk 11'de de olmamalı ama en azından dönen topları alıyorduk Mitçö varken. Ceza sahasından seken toplarda Oliveira hep araziydi. Çok kontra yedik.

Seneye bu takıma en az 3 orta saha şart Avrupa’da başarı istiyorsak micoyla oliverayla olmaz

Artık oynamalı. Orta sahada 1 kişi eksik kalıyoruz. En azından denemek gerekir hiç de fena olmayan özellikleri var dribbling şut fln

koyun oynasın

gedson bunun getir götürünü yapar dikine oynama konusunda

orta sahada topu alıp dikine giden bu oyuncu oynatılmıyor topu ayağında ezen adamlar 10 kişi defans yapan takıma karşı oyuna giriyor. Okanın adaletini sorguluyorum.

Geri
Üst Alt