#6 Fredrik Midtsjö

Önde olduğun maçlarla gol aradığın maçlarda oynamak farklı.Oliviera hücumda her şartta daha büyük tehdit. Bu adam ise 1-0 için büyük bir tehdit. O yüzden Midsjtö ve Yunus gibi adamları 1-0 ken aldığında çok etkili oluyor ama 11 başlattığında keyifsiz olabiliyorsun

Önde olduğun maçlarla gol aradığın maçlarda oynamak farklı.Oliviera hücumda her şartta daha büyük tehdit. Bu adam ise 1-0 için büyük bir tehdit. O yüzden Midsjtö ve Yunus gibi adamları 1-0 ken aldığında çok etkili oluyor ama 11 başlattığında keyifsiz olabiliyorsun

Bu tesbit doğru olabilir. Kupadaki Başak maçında acayip linç edilmişti. Gerçi Sergio her maç ediliyor da noluyor? En fazla o kadar kötü olabilir ya. Bence oynamalı yine de.
Yorumu yazarken fikir değiştirdim farkındayım :)

+ dogru anlarda ve dogru takimlara karsi.

Olay çok basit aslında. Önümüzdeki sene Toreira- Midjstö yanına yine dikine oynayan ama çalım yeteneği üst düzey bir pasör orta saha al arkana yaslan.
Mertens'i de hamle oyuncusu olarak kullan bitti gitti. Tabi olmazsa olmaz bir de zenci ve hızlı kanat alınmalı.

Olay çok basit aslında. Önümüzdeki sene Toreira- Midjstö yanına yine dikine oynayan ama çalım yeteneği üst düzey bir pasör orta saha al arkana yaslan.
Mertens'i de hamle oyuncusu olarak kullan bitti gitti. Tabi olmazsa olmaz bir de zenci ve hızlı kanat alınmalı.

Dostum öyle orta sahayı her teknik direktör takımında görmek ister ama öyle orta sahalar uçuk fiyata. Dikine giden orta sahalar genelde Afrikalı arkadaşlardan çıkıyor onlarda da genel olarak mental problemler söz konusu olduğundan pek yanaşılmıyor. Mental problemleri olmayanlar da buraya düşmüyor malesef.

Normalde bende öyle istiyorum ama sezonun sonu geldi istikrarı bozmamak lazım. Maç içinde Oliveira kötü olursa bu sefer o kadar beklenmeden değişmeli rakip kapanacağı için Oliveira bu maç daha iyi olabilir.
Rakip bunun kaptırdığı toplarla hızlı kontra ataka çıkarsa bu seferde kabağı yeriz

Orta sahada basan adamları olan takımlara karşı Sergio zorlanıyor. Yinede hocanın bileceği iş. Doğru formülü bulmak ona kalmış.

Geri
Üst Alt