#6 Fredrik Midtsjö

Ilginç bir herif.

Zaman zaman topla güzel dönüyor güzel top sürüyor falan, sonra bir bakıyorsun mal mal hareketler ortadan kaybolmalar falan.

2-3'e satabilir miyiz bunu tekrar Hollanda'ya falan acaba.
Hollanda takip eden birisi demişti sanırım bazı oyuncular vardır oynadıkça ritim bulur, Midtsjö böyle bir oyuncuymuş. Birde gelirken 11 oyuncusu olacağı şeklinde konuşulmuş eski açıkta söylenmişti. İnşallah elden çıkarırız.

Hollanda takip eden birisi demişti sanırım bazı oyuncular vardır oynadıkça ritim bulur, Midtsjö böyle bir oyuncuymuş. Birde gelirken 11 oyuncusu olacağı şeklinde konuşulmuş eski açıkta söylenmişti. İnşallah elden çıkarırız.

Burada düzenli oynama ihtimali sifirin bile altinda. Elden cikarmak iki taraf icin de en iyi olacak gibi.

Ne savunma var ne hücum ne olduğu belli olmayan bi adam.Topu önüne aldığı zaman iyi top sürüyo onun haricinde bir numarasını göremedim.Yabancı sınırı harcamaya değecek bir adam değil.

dün giren ve göze carpan tek oyuncuydu oyunu acti belli pozisyonlarda, alternatif olarak kalmali

bu arkadasimiz simdi keremle ayni parayi alacak. gitmesi gerekir diye düsünüyorum...

Noldu bu herif

Alındığında Okan listenin başlarında gibisinden beyanatlar vermişti.

Berkan'dan 40 kat iyi olup adamcılık yüzünden oynatılmayan oyuncudur.

Bu adam kiralik olsaydi bu da alinmayacakti. Alinmamali da zaten. Rashica icin yas tutanlar duyun oglum bu dediklerimi. Vasat adamlar bunlar, VASAT :D

Geri
Üst Alt