#6 Fredrik Midtsjö

8 numarada etkili berkan gibi iyi ama biraz takıntılı ve katı hocamız yüzünden bu herifi de hiç 6 numarada izlemedik. ilk geldiğinde de %90'ımız tanımıyodu ama videolarda geride riskli ama etkili oyun kuran, iyi pasör bi adam görünümündeydi. ben belki yeni bi seri olur diye umutlanmıştım ama adamı 6 numarada hiç izleyemedik. berkan geldiği ilk avrupa maçından beri 8 numarada enerjisiyle hep umut verdi ama adamı 6 numarada değerlendirip bütün zayıf noktalarını açığa çıkardık.

berkan'ı bi daha 8 numarada değerlendiremeyeceğimize ikna olduktan sonra bizim takımda yeri olmadığına ikna oldum ve gitmesine mutlu oldum. aynı şekilde midtsjö de hiçbir zaman seri gibi regista olarak kullanılmayacak ve 8 numarada da bütün direkt rakiplerinin gerisinde. o yüzden tutulmasını gereksiz ve lüks buluyorum. giderse aynı berkan gibi onun için de, bizim için de en hayırlısı olur.

Norveçlilere özel herhal
Bu sene Jk'ye mi saracan heis?
Eskişehirden gelen zırtapozdan beri bu ahı var laneti başımızda üstad
Yok yav öyle bi kadro kuruldu ki tükürsek boğulur alayı sarmaya gerek yok o yüzden
Sen kimi destekliycen bu yıl reis
Ts cacık
Başak öyle
Tjk şenor hoca faktörü
Başkada yok herhal

Eskişehirden gelen zırtapozdan beri bu ahı var laneti başımızda üstad
Yok yav öyle bi kadro kuruldu ki tükürsek boğulur alayı sarmaya gerek yok o yüzden
Sen kimi destekliycen bu yıl reis
Ts cacık
Başak öyle
Tjk şenor hoca faktörü
Başkada yok herhal
Bizim aslanlar dışında maç izlemem
Kasımpaşa ve Rize düşerse sevinirim

Tipki mitroglounun akhisara attigi gol gibi midtsjö de adanaya attigi golle hatirlanacaktir. Gecen yilin en kritik gollerinden biridir.

Onun haricinde pek katki saglayamadi malesef. Ama bana her zaman sempatik ve düzgün biri gibi gelmistir. Yolu acik olsun.

Tipki mitroglounun akhisara attigi gol gibi midtsjö de adanaya attigi golle hatirlanacaktir. Gecen yilin en kritik gollerinden biridir.

Onun haricinde pek katki saglayamadi malesef. Ama bana her zaman sempatik ve düzgün biri gibi gelmistir. Yolu acik olsun.
Sezon basinda Gomis'e verdigi son dakika asisti de var

WhatsApp Görsel 2023-09-10 saat 22.43.31.jpg

Gecen gun markete gittigimde Kasi-yere Fredik micoye benziyorsun dedim

Avel avel yuzume bakti..

Fredrik micoyu bile tanimuyur

Geri
Üst Alt