#6 Fredrik Midtsjö

Fanatik bir AZ taraftarı bugün oyuncu hakkında böyle yazmış;

"İyi dripling ve topu iyi kullanabilen ayrıca ön alanda fazlalık durumları yaratan, çok dinamik orta saha oyuncusu. Oyununa çok fazla risk getiriyor ama aynı zamanda çok sık top kaybetmez. Tek dezavantajı, çok zayıf olan uzak şutu. Gördüğüm en sevdiğim oyuncularından biri ve neredeyse 20 yıldır buraya geliyorum maç izlemeye. Formda olduğunda çok iyi bir orta saha oyuncusudur"

kendisine dair tek çekincem hollanda liginde oynaması

bizim lige en zıt hangi lig deseler direkt hollanda derim

onun dışında başarılı olacağını düşünüyorum

Şimdi canım sıkıldı rastgele Ajax deplasman maçı özeti açayım dedim. Buradaki görüntü bana biraz aklımdaki sorulara cevap olur diye düşündüm. 4:30 da Ajax ın başlayan atağında geriye nasıl ve nereye koştuğuna bir bakmanızı istiyorum. Kontraya çıkarken takım normalde ortadan geriye koşması gerekirken Ajax sağ kanat oyuncusunun boşa kaçtığını görüyor ve direkt o açığı kapamak için sprinte geçiyor. Özet içerisinde dikkat ederseniz top rakipteyken sürekli rakip oyuncuların pozisyonlarını kontrol ediyor ve ona göre pozisyon alıyor.

G.tü ile verdiği asist de çok güzel :) Bir kaç tane daha böyle özet maç izleyeceğim. Bakalım.

İsmi geçtiğinde epey ön yargılıydım ama kanım ısındı kendisine. Bence başarılı olacak.

Yiğit Karagöz’ün domine ettiği bir transfer nöbeti bende telefonu kapatıp dolaba kitleme isteği uyandırıyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu maçta direkt olarak oyunu çözen isim olmuş. Yine rastgele izledim. Dk 3 de ki atakta savunma ve pas çok güzel.

Basının ve taraftarın şişirmesi olarak gelmediği için çok avantajlı olacak beklenti üst düzeyde değil ve bu durum kendisi için büyük şans ... Ayrıca son yıllarda o kadar vasat adamlar izledik ki orta sahada onlardan sonra gelip ortalama performans verse bile gözümüze çok iyi gözükecek çünkü bu gözler birkaç sezondur 2-3 metre yanındakine pas atamayan, topu 3-4 hamlede kontrol eden orta sahalar izlemekten gerçekten yoruldu... İzlediğim videolarda ve incelediğim istatistiklerde oyunu haddini bilerek oynayan, oynadığı maçlarda belli seviyenin altına düşmeyen çok sık kart görmeyen ve sezonun genelinde sakatlık, ceza vb. durumlar yaşamayan bir orta saha almamız şimdilik umut verdi bana ...

10 numarayı da aldığımız zaman(isimden bağımsız) ben yaptıkları transferlerden memnunum. Fırsat transferlerini kovalamak güzel olacak.

Geri
Üst Alt