#6 Fredrik Midtsjö

Bu adam 11 oynar gibi. Oynamasa bile işte geniş kadro böyle bir şey. Bir daha Taylan, Berkan falan kolay kolay girmez oyuna.

Hastasiyim Midtsjo gibi futbolcularin. Bir cok renktasi yaniltacaktir. Torreira ile muthis bir ikili olabilirler.

Bakmayin AZ'den geldigini, adam sessiz dinamo. Az'den bircok ofans oyuncularin iyi bedellere satilmasinin sebebi bu arkadasimizin oyun aklidir.

Istatistiklerde en yuksekte olmaz cunku yaptiklarinin istatistigi tutulmaz. Mesela cok iyi yer tutar ve pas kanallarini kapatir, ama bu ona + olarak donmez istatistik listesinde.

Tempo'yu ayarlar ve onemli bir kalitesi press ressistant olmasidir, bu bizim ihtiyacimiz olan bir ozellik. Heleki zorlu deplasmanlarda topun bizde kalmasi ve tempoyu belirlemesi ile fark yaraticaktir.
Tecrubeliyiz..Bilgiliyizz

Yalancı çıkarmadığın için tenkyu 🧿

Yalnız çok olumlu kullandı topları. Bi ara erken konuşmayım sonuçta 2 yıldır orta saha izlemiyoruz dedim ama yok yani gerçekten zeki.

Ben transferine olumsuzdum inşallah beni yanıltmaya devam eder

Gelmesin diye her şeyi yaptım ama helal olsun iyi kumaşı var

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

nokta atışı transfer böyle olur kuzeyli oyuncu kalitesi toplu topsuz kosuları nefis gercekten altyapı egitimi bu yüzden önemli

Geri
Üst Alt