#6 Fredrik Midtsjö

Berkan ve taylan'a orta saha oyuncusu nasıl olmalı dersi verecek bu sene.

İş yapacak adam belli de diğer arkadaşlar bundan çok iş yapma potansiyeli ile gelip faydasız olmaz umarım

torreira ile bence gayet uyumlu olurlar beyler. sergio'nun işi bi tık zor bu denklemde

Erken konuşmanın ne kadar yanlış birşey olduğunu geçen sezon Cicaldau ve Morutan'da gördük. O yüzden erkenden oo muhteşem transfer falan demeyeceğim. Ama oyuna girdikten sonra çok iyi oynadı. En dikkatimi çeken özelliği soğukkanlı olmasıydı. Umarım sezon boyu böyle iyi oynar.

"Demiştim"ler havada uçuşuyor. Kendisi hakkında yazılan 10 yorumdan 9'u "çöp" değil miydi? Ben mi yanlış hatırlıyorum?

Beyler bu arada bu adam 6 numara farkında mısınız ? Gol de neredeydi ? Bu adamın en önemli özelliği bu sanırım.
Tam bir modern 8. İzleyenler de zaten topla olan becerisini çok övüyordu. Sergio çıktıktan sonra Taylan'ın arkaya kendisinin öne geçişiyle etkinliği 2 kat arttı. Lucas ile de çok iyi oynayabilecek bir profil gibi görünüyor. Nokta atış transfer. 6-8-10 her mevkiyi tek başına yedekler 🧿

Açık ara favorim şu an yeni trasnferler içinde, tamamen kapalı kutuydu bende

Okan doğru yere aldı oyun içi - adama bayıldım yani 2 senedir aradığımız ne varsa vardı herifte 20 dkda

hırssa hız , tek topsa tek top , adam boşa havaya top kesmiyor - hep gördüğüne oynama çabası var

Gayet sakin, teknik ve ne yaptigini bilen bi görüntü cizdi

Hiç tanımadığım bir oyuncuydu ama yabancı forumlara baktığımda taraftarların sevdiği bir adam olduğunu gördüm.

Böyle izlemeden, henüz sahaya çıkmadan çöp dememek lazımmış.

İyi başladı ama daha önemli olanı iyi devam etmesi.

Geri
Üst Alt