#6 Fredrik Midtsjö

3.5'a daha iyisini, 7-8 civarına ççççççok daha iyisini 15 falan ödesek kimleri kimleri alırız herhalde he :asd: görevini muazzam yerine getirdi.

3.5m euro para mı ki avrupa piyasasında sen daha iyisini alacaksın, bu maaşa oynatacaksın? guardiola'ya, ancelotti'ye falan söyleyelim bari ikisi de 60-70-80m eurolar harcadı o bölgeye, oysa 10m verse neleri alabiliyormuş :asd:

Neyi sırtladı bir tane ara pası yok 6 numara degıl 8 degıl
Torreira Sergio ilk 11 bu takımda
6 numara oynadi ilk yari ve 2 tane kritik pozisyon kesti üstüne ikili mucadelelerse üstündü kanatlara top dagitti ne yapacak daha?Kerem yunus oliveira akbaba masturbasyon mu yapiyor onlar atsinlar ara pasi.

Gs oyuncusu böyle oynamaz Berkan da sözde gorevını yapıyor. Sergioyu kessin yazanlar hayal görüyor
Valla 3-4 senedir kimlerle oynuyoruz

O yüzden GS oyuncusu böyle oynamaz klişelerini bir kenara bırakalım bence

Başarılı takımlarda asker oyuncular olur

Midtsjö'de o askerlerden işte

Onun görevi topu en kısa zamanda kazanıp en doğru pas opsiyonu ile takımı atağa kaldırmak

Adamda 2 maçta bu görevi çok iyi yaptı

Ne oynamasını bekliyorsunuz ki

Dümdüz oyuncu niye övülüyor anlamıyorum
Sergio falan kesemez Sergio çıktı ıleriye gidemedik

Sergio varken de baski kuramiyorduk ki kac tane top kaybi yapti giresundan hep kontra yedik

Midtsjo transferini elestirenlerdendim ama bu arkadas sergidan cok daha faydali oynadi en azindan az hata yapiyor pozisyonunu dogru aliyor sergio nun efektif isler yapmasini gectim surekli yanlis yerler de durup yanlis paslar atti

Biraz uyum sikintisinin da etkisinden oldu bence belki zamanla daha iyi olabilir

6 numara oynadi ilk yari ve 2 tane kritik pozisyon kesti üstüne ikili mucadelelerse üstündü kanatlara top dagitti ne yapacak daha?Kerem yunus oliveira akbaba masturbasyon mu yapiyor onlar atsinlar ara pasi.
Torreira 6 oynayacak
Sergio 8
Onlerinde de kreatif orta saha baska bir duzen yok.
Yoksa sabaha kadar ne kadar iyi diye midsju oversiniz

Sergio varken de baski kuramiyorduk ki kac tane top kaybi yapti giresundan hep kontra yedik

Midtsjo transferini elestirenlerdendim ama bu arkadas sergidan cok daha faydali oynadi en azindan az hata yapiyor pozisyonunu dogru aliyor sergio nun efektif isler yapmasini gectim surekli yanlis yerler de durup yanlis paslar atti

Biraz uyum sikintisinin da etkisinden oldu bence belki zamanla daha iyi olabilir
Sergio varken ozellikle sol tarafa iyi toplar acti.
Torreira midtsjo olmaz bu cok net bir durum

Adamın dominant oyun tarzına bayıldım yav... Sistem oturursa o sistemin en önemli askeri olur.

İyi iste iş yapar esprili oyuncu değil ama verilen görevi hakkıyla yapabilecek adamlara da ihtiyacimiz var

kendisine nötrdüm ama bu bonservis ve maaşa gelebilecek en iyi isimlerden biri gibi gördüm şimdilik

tempolu, ileri oynayan, fiziği sağlam baya katkı verecek

Süper lig için müthiş oyuncu. Yanina torrea koy pozisyon vermezsin. Önlerine de yaratıcı bir isim oldu mu, tam izlemelik orta saha.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herkesin kendi işini yaptığı duzgun dizayn edilmiş rollerin belli olduğu bir takimda rolunu gayet güzel oynar. Dün takim cacik olunca hucumu yönlendireyim, uzun top atayım falan gibi atraksiyonlara girip ust uste hatalar yapinca bazı renkdaslarimizi hakli olarak korkuttu. O nedenle 10 no transferi elzem ulan elzemmmmmmmm!!!!!

Sahada öyle güzel yer alıyor ve aktif alanlara koşu yapıyor ki, uzun zamandır böyle faydalı orta saha izlememiştik takımda. Rakibin çoğu atağını daha başlamadan bitiriyor yer tutuşu sayesinde. Yaptığı top kapmalar ve pas araları da cabası.
Hücumda etkisiz olması eleştirilmiş ama bu onun hatası değil. Takımda hücum anlamında bir plan ya da organizasyon yok.
Şu an tarafsız gözle izlendiğinde takımın en faydalı ismi.

Ben bunu Sergio'nun geldiği günden beri yazıyorum. Kabak gibi görünen bir şeydi 1 ay öncesinden.
Biraz acayim postumu

Mico azde izledigim kadariyla kendini 2.bolgede daha rahat hissediyordu. Takim 3.bolgeye gecmeye calisirken pek aksiyona girmiyordu ztn.

Torreira da fiorentinada biraz ilerde oynamis galiba takip edenler oyle soyluyor. Ozellikle top rakipteyken on alan presi icin orada kullanilmis sanirim

Hal boyleyken sergioyu da sol icde koreltmemek adina 6da mico ilerde tor ve sergiolu duzenin kagit ustunde iyi durdugunu dusunuyorum.

4141'in 2 8i gibi degil de daha serbest oynamalilar. Dun sergio sol mico sag ic gibi oynadi. Sergio solu isledi ama sag taraf calismadi. Sergio ve torreirayi serbest oynatirsak on hattin daha efektiv olacagini dusunuyorum.

Geri
Üst Alt