#6 Fredrik Midtsjö

Dün iyiydi. Bir kaç yerde yaptığı hatayı ilk defa böyle bir atmosferde oynamasına bağlıyorum.

Cok faydali bir parca almisiz takima. Tekrar soyluyorum bence bu adam 4-4-2'de kanat bile oynar. Milletin begenmesi normal bayadir bu pis isleri yapan oyuncularimiz cok uyduruk oluyordu bu adam hem pis isleri guzel yapiyor hem de kabul edilebilir bir teknigi ve mentali var. Yine de Sergio'yu keser yorumlari komik cunku onun gibi dikine oynamayi denediginde asla onun kadar tehlike yaratamadi. Bir de adam felaket hazir ve cok fit tesekkurler AZ

Ileriye oynamayi seviyo ama o paslarin geçmesi icin zamana ihtiyac var.daha ilk mac

İyi oynar ya da kötü oynar onu geçtim. Adamda iş ahlakı üst düzey.
Coğrafya kaderdir derler ya gerçekten de coğrafya insanın karakterini, duruşunu ve en önemlisi ahlaki düzeyini şekillendiriyor. Kuzeylilerin iş ahlakını seviyorum. Keşke bizde de olsaydı....

Şimdi yaş ve potansiyel olayını bir kenara bırakırsak. Gedsondan daha doğru bir 8 no profili bu adam. Gedson iyi top çalıp saklamasıyla ön planda idi. Ama hücum yönü gerçekten sıfıra yakın.

Mitsö iyi top çalıyorken oyunun hücum tarafında da vasat üstü bir performans sergiliyor.

Yaş ve potansiyeli hesaba katarsak maliyeti de hesaba katmalıyız.

Şimdi yaş ve potansiyel olayını bir kenara bırakırsak. Gedsondan daha doğru bir 8 no profili bu adam. Gedson iyi top çalıp saklamasıyla ön planda idi. Ama hücum yönü gerçekten sıfıra yakın.

Mitsö iyi top çalıyorken oyunun hücum tarafında da vasat üstü bir performans sergiliyor.

Yaş ve potansiyeli hesaba katarsak maliyeti de hesaba katmalıyız.
Bu herif linnesin orta saha versiyonu yav gedsonla kiyaslama gafletine niye dustunuz

Gerektigi zaman isini yapacak

Bu herif linnesin orta saha versiyonu yav gedsonla kiyaslama gafletine niye dustunuz

Gerektigi zaman isini yapacak
Memleketleri dışında pek bir benzerlikleri yok. Linnes vasat 2-3 tık altı bir topçuydu.

İşini yapacak ne demek zaten o da ayrı bir şey usta. Geçen maç yaptığı asist mesela işi değil miydi?

Memleketleri dışında pek bir benzerlikleri yok. Linnes vasat 2-3 tık altı bir topçuydu.

İşini yapacak ne demek zaten o da ayrı bir şey usta. Geçen maç yaptığı asist mesela işi değil miydi?
O kadar ekstraai olan bir topcu degil yav linnesden kalite olarak yukarda tabi benzerlik acisindan soyledim

Adamın karesi. Geldiği günden beri en çok içime sinen transferlerden

Futbol çok basit bir oyun. Arkadaş da bu basit oyunu çözmüş durumda. Mevkisi itibari ile yapması gerekeni net şekilde yapıyor. Savunmadan top çıkması gerekiyorsa kendisini kanatlara boşa çıkarıyor, savunmadan top çıkmasına yardım ediyor. 8 numara ile al ver yapıp pas opsiyonu oluyor. Topsuz oyunda da yeterince kaliteli bir oyuncu. Bence ilk 11e yazılması gereken 3-4 adamdan biri kendisi.

ben diyorum bu takımın antreman metodlarında ve sağlık ekiplerinde sorun var. her transfer olan oyuncu sakatlanıyor. bahtsızlık falan değil

Geri
Üst Alt