#6 Fredrik Midtsjö

Belki bulabilirdik ama bu sezon özelinde ortasahada ihtiyacımız tecrübe ve karakterdi. O yüzden cuk oturdu.
Mata sergio mertens ve turk sınırlaması nedeniyle berkan var. Cok az sayida maca 11 cikar sonradan da zor oyuna girer

Mata sergio mertens ve turk sınırlaması nedeniyle berkan var. Cok az sayida maca 11 cikar sonradan da zor oyuna girer
Torreira'nın direkt yedeği kendisi. Olumsuz bir durumda yerine Mata mı Berkan mı oynayacak?

Torreira'nın direkt yedeği kendisi. Olumsuz bir durumda yerine Mata mı Berkan mı oynayacak?
Torreiraya sakatlanirsa oynar. O yuzden 11 zor yazdim. Yedekten girmesi daha zor cunku sokacagimiz oyuncular yabanci oyle oldugu icin berkan giriyor girer

Yusuf oyuna girmeden önce zorlu deplasmanlar için orta sahayı böyle kurgulayabiliriz diye düşünüyordum.

------------Midtsjö--Torreira--------------

------------------Sergio-------------------

Yani Sergio'yu daha önde 10 numara gibi kullanıp az koşmasını ve hücumculara daha diriyken pozisyon hazırlanmasını sağlayabiliriz.

Midtsjö bu taktik için güzel hamle oyuncusu olur. Torreira ile birlikte orta sahaya dinamizm getirip ince işleri Sergio'ya bırakırız.

Yusuf girdikten sonra bu düşüncem direkt çürüdü gibi ama yine de demeden bilemeyiz. :red:

milli takıma almamışlar. sakatlıktan yeni çıkmıştı. bir yanım iyi oldu diyor bir yanım da bizde oynayamıyordu oynasa daha mı iyiydi acaba diyor. omar'ı almışlar işin ilginci. herif sus işaretli paylaşım yapmış bize mi diyor acaba zurna

Soylentiler dogru cikarsa, devre arasinda yabanci kurali degisebilir deniyor. O zaman rahatlariz ki devre arasina kadar rahat gideriz gibi.

Maçın seyrine göre Sergio/Berkan - Lucas/Midtsjö değişikliklerini göreceğiz sanırım; 10 numara bölgesi için ise Mertens/Yusuf-Mata isimleri mevcut. Yabancı sınırı aslında durumu zorlaştırıyor ama forma şansı bulacağını düşünüyorum.

O değilde, adam yeni tanıştı takımdakilerle, sakatlandı gitti, geldiğinde yine herkesle yeniden tanışacak. Kadro komple değişti😄

Zorlu deplasman da mesela Sivas, Konya, Adana Demirspor deplasmanında Torreira - Midtsjö yaparız önlerine Oliveira koyar oynarız. Bence ciddi olarak elimizi rahatlatıyor. Okan hoca muhtemelen Torreira'yla birlikte yan yana Adana Demirspor deplasmanında oynatabilir.

Torreira - Midtsjö
Yunus - Oliveira(Mertens) - Kerem
Icardi(Gomis)​

Girdi de noldu defansif olarak seviye mi atladik anlamadim

gördügü sarı hakemin yüzünden pozisyonda faul bile yok

maca gelirsek okan bunu nereye koydu anlamıs degilim herif sol cizgideydi

Mertens yahut Oliveira oynasın diye oynamalı. Kıyas yapan yok, bu iki oyuncudan biri daha iyi oynasin diye oynasın

Yedekten girmesi iyi,ilk 11 falan olmaz.oraya yerli takviye lazim

Geri
Üst Alt