#6 Fredrik Midtsjö

Sadece kuzey avrupali sarisin diye sabah aksam bunu ovuyorsunuz. Topcu falan degil linnes gibi ins 5 yil kalmaz.

İyi bir futbolcu ama bizim takıma uymuyor profil olarak.

Bi goldede bu hata yapmis.dayi git hollandaya ya

Berkan daha iyi demiştim.Ekliyorum, Taylan da daha iyi.

5-10 metre dripling yapacak diye yabancı sınırını işgal etmeye gerek yok. Alıcısı varsa gitsin. Kör göze parmak sokarcasına pas hataları var ve bunu tr kupasında, ligde, hazırlık maçında, bulduğu sürelerde hep görüyoruz.

Her zaman aynı düzeyde aynı stilde oynuyor adam.Topla driblingle bazen öyle bir çıkıyor ki rakibi anında eksiltip ksusursuz atak yaratabiliyor bazen hızlıca boş alana driblingle gidip rakibi üstüne çekip terse pas veriyor ve bunlar ikinci yarı yorulmuş rakibe üzerimize gelmeye çalışan rakibe çok ciddi darbeler oluyor oyunu rahatlatıyor.Ama basende bunları yaparken pas hatalarıyla eksik yakalanıyoruz.10 belki 15 kez deniyor 2 3 ünde böyle olabiliyor.Ama toreira Berkan nelson tanıdıkları için geride hazırlıklı bekliyorlar.Ğroblem çok olmuyor.
Yabancı olmasa kalmalı derdim çünkü saydığım özellikler işimize yarıyor.

futbolcu demeye bin şahit ister

yeminle gs tarihinin en kötü ortasahası olabilir bu herif birde 4 verdik püüüüü

Bu herif’in vasat olduğunu bas bas bağırmıştık buralarda geçen sene. Herifin bütün Hollanda’da lig istatistikleri orta sıralarda idi bi kere… Lakin linç edilmiştik…
harbi yav,git fransadan al 20 yasında .destek olak.29 yasındaki adamı zorla kabul ettirdiler bize

Geri
Üst Alt