6. Geleneksel GSCimbom Sahne-Replik Yarışması | Şampiyon Erman Türker!

Bu senin hayat felsefen heralde kardeşim baksana aynı mesajı 568376 kere yazmışsın :D

hayat.jpg

fazla söze gerek yok.

geçen hafta sana attığım ve pişti dediğin sahneye bu hafta puan vermeyerek forumda cenneti garantileyen ilk insan oldun karşim tebrik ederim.

elime düşme.

En iyi çalışanı rakip şirkete gitmiş patron gibisin reis :sad007:.

En iyi çalışanı rakip şirkete gitmiş patron gibisin reis :sad007:.

genç yetenekler bulmakta ustayım Vasficim. geçen yarışma 5 puan ıle 1.liği bugun 2 3 puan ıle dereceyi kaçırıyorsak bi kaç yetenekle yine zirveyi ele geçiririz.

ama

bugun hakkımda yaptığın söylemler unutulmayacak.

burak beyin cennete kapak atma çalışmaları unutulmayacak.

"Yorgunum Patron" repligini koyan kimdi ? Nasil kazanamadi o sahne ? Ilk gördügümde aglamistim, ikinci gördügümde yine agladim, bugün yeniden izledim sahneyi ve göz yaslarimi yine tutamadim. Su an cok degisik duygular icine girdim... Kazanan Erkan arkadasimiza tebrikler... Gelecek yarismaya iddiali bir bicimde katilmaya düsünüyorum.

ahahahahahahahhahahahahha hahahahahah hahahahah oluşuma bak çotanak spor forvet hattı gibi :asd:

kaleyede alpayı alın tam olsun :asd: :asd.

Sesin çok çıkıyor osman(abi dersem ciddiyet gider), sesinin çok çıkması suçluluk psikolojisinden. Osmanın şantajlarıyla örgütüne katıldım diyen moderatörleriniz var.

Sesin çok çıkıyor osman(abi dersem ciddiyet gider), sesinin çok çıkması suçluluk psikolojisinden. Osmanın şantajlarıyla örgütüne katıldım diyen moderatörleriniz var.

suçlu arıyorsn aynaya bak şekerim. sırf ben o sahneyle katıldım dıye guzelım sahneye puan vermedın. biliyordun cunku bana aıt olduğunu.

Geri
Üst Alt